Ugyan ez a kérdésem az európai focival kapcsolatban, mert szerintem a világ legszarabb,leghülyébb sportja. A basballt én bírom, bár nem követem rendszeresen a sportot. Nézzél meg ezzel kapcsolatban olyan filmeket ami a baseballról szólnak úgy megfogod érteni a sportot remélhetőleg.
2023. febr. 20. 00:04
2/14 anonim válasza:
"Ennek Mi az értelme?"
..Hát ha így nézzük,akkor a foci vagy egyéb sportok nézésének mi az értelme?
A fociban 22 felnőtt férfi ember rohangál egy labda után.
A sakkban meg csak ülnek az asztalnál aztán rakosgatják a figurákat ide oda...stb.stb.
2023. febr. 20. 00:09
3/14 anonim válasza:
Ennyi erővel minden sportra rá lehet mondani hogy unalmas :D fociban labdát kergetnek, F1-ben autók körbe-körbe mennek, teniszben ide-oda repül a labda, sakkban tologatnak bábukat, bowlingban csak gurul egy golyó és dőlnek a bábok, újra felállítják, újra dőlnek, kb minden uncsi ennyi erővel.
2023. febr. 20. 00:10
4/14 anonim válasza:
1
A baseball valószínűleg a méta kicsit megvariált koppintása.
2023. febr. 20. 00:13
5/14 anonim válasza:
Amióta elkezdtem a kick-boxot, akkor azóta a legtöbb sport nekem unalmas. Volt már kérdezték, hogy nézem-e a darts világ bajnokságot? Mondom: Tessék!? 😅😅
2023. febr. 20. 06:06
6/14 anonim válasza:
Ha van/lesz kedvenc csapatod, az fel ev alatt 162meccset biztosan jatszik(mlb). Nem heti 1szer.
Lehet elvezni azt is ha jo dobok dominálják az utoket es keves pont van mert kiejtenek mindenkit. Ugyanakkor azt is ha szetutik a dobokat es 10+van egy meccsen.
Aki szereti a statisztikat annak igazan elvezetes, mert a legstatisztikabaratabb sport.
2023. febr. 20. 09:15
7/14 NTBS válasza:
Ott az a kultúra része. Az, hogy ide beszivárgott az más kérdés.
2023. febr. 20. 13:10
8/14 anonim válasza:
"Ennyi erővel minden sportra rá lehet mondani hogy unalmas :D fociban labdát kergetnek, F1-ben autók körbe-körbe mennek, teniszben ide-oda repül a labda, sakkban tologatnak bábukat, bowlingban csak gurul egy golyó és dőlnek a bábok, újra felállítják, újra dőlnek, kb minden uncsi ennyi erővel."
elég érdekes világnézeted lehet, ha a felsoroltak mindegyikét egyformán izgalmasnak/unalmasnak találod
2023. febr. 20. 16:22
9/14 anonim válasza:
Hát egy igazán jó box vagy k1 meccs nem gondolnám, hogy unalmas. Pont ahogy egy utcai verekedés is izgalmasabbb mint egy futball pályán focizó srácoknál.
2023. febr. 20. 16:29
10/14 anonim válasza:
Szerintem azért baromira unalmas a többi csapatsporthoz képest, mert én nem látom, hogy lenne benne bármilyen (csapat)taktika, összjáték. Az ütő megpróbálja elsomni a labdát a lehető legmesszebbre, aztán elrohanni a következő bázispontra. A csapattársak meg lesik a kispadról...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!