Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lionel Messi “nyugdíjazásban”...

Lionel Messi “nyugdíjazásban” is no. 1 ?

Figyelt kérdés

Végiggondolva nagyon komoly, hogy a levezető éveit is mennyire “összerakta”:

- egy élhető országban (USA)

- az egyik legnagyobb üdülővárosban (Miami)

- ahol a legnagyobb az argentin kolónia az országban

- ahol a lakosság 75 %-nak a spanyol az első nyelve

- ahol amúgy is van már egy otthona

- egy olyan bajnokságban, ami a szórakoztatáson alapul (nincs kiesés, vagyis teljesítménykényszer)

- egy olyan klubba, ami szinte új, így nincs rajtuk presszió sem

- ahol a tulaj haver (Beckham)

- ahol a csapattárs haver (Busquets)

- ahol az edző haver (Tata Martino)

- és nem utolsó sorban ahol irdatlan pénzeket fog szakítani az alapbérén és az adidas és apple részesedéseken kívűl is, mivel az usa piaca rettentően fel fogja pörgetni a brand-értékét és a vállalkozásait is.

Szerintem jól döntött... bár tény, hiányozni fog az európai foci vérkeringéséből.

2023. júl. 2. 21:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
55%
Amikor elkezdődött a rivalizálás, Barca fan létemre Messi mellett voksoltam. Számomra ő a történelem legjobb játékosa, ez szerintem egyértelmű, de az is vitathatatlan, hogy Messi sokkal pénzéhesebb, mint Cristiano Ronaldo. Éveken keresztül zsarolta és fenyegette a klubot azzal, hogy eligazol. Még Vilanova halálos ágyán is ez volt a téma, ott meggyőzte egy ideig Messit, hogy túl sok, amit csinál... Ibrahimovicot is Messi rakatta ki a csapatból. Mindig több és több pénzt akart kicsikarni. Griezmann, Coutinho és Dembele mellett ő is oroszlánrészt vállalt abban, hogy csődben van az egyesület.
2023. júl. 26. 21:19
 22/22 A kérdező kommentje:
Eddig igen jól megy az usákoknál neki :)
2023. aug. 7. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!