Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Messi Miamiban?

Messi Miamiban?

Figyelt kérdés

[link]

Mi a véleményed róla?

2023. jún. 7. 22:36
A kérdező szavazást indított:
Miami a legjobb hely a levezetéshez
Inkább maradt volna a PSG-ben
1-2 évet lehúzhatott volna még Barcelonában
Fel kellett volna markolnia a szaudi gigalóvét
Ennyi erővel Argentínába is mehett volna
más
16 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Jött volna a premier league-be és úgy leégett volna mint a nagy szerelme Ronaldo. Bár a PSG se volt egy hős hadjárat
2023. jún. 8. 05:27
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem vissza fog jönni még európába focizni
2023. jún. 8. 05:28
 3/9 anonim ***** válasza:
10%
#2 kicsit öreg ahhoz...
2023. jún. 8. 05:31
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Az alapján, ahogy a vébén játszott tavaly decemberben, simán maradhatott volna még Európában, és focizhatott volna még néhány évet a legkomolyabb szinten. Nyilván nem játszotta volna már végig a szezon összes mérkőzését, de még így is sokat tudott volna segíteni bármelyik csapatnak.

Európán belül viszont csak Barcelonába lett volna hajlandó hazatérni, teljesen érthető, családi és érzelmi okokból. A Barcelona meg nem tudta leszerződtetni, pontosabban nem tudták megígérni neki, hogy tudják regisztrálni a pénzügyi helyzetük miatt.

Így aztán maradt egy másik kontinens. A lehetőségek közül az Inter Miami talán a legjobb választás. A szaúdi ligánál azért az amerikai sokkal komolyabb. Az ország is nyilván szimpatikusabb, mint egy elnyomó olajdiktatúra. Állítólag szeretik is a helyet, van házuk ott.

Szerintem jó döntést hozott.

2023. jún. 8. 10:37
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem érthető a döntése. Bőven a karrierje végén van, a Barcelonába nem tudott visszatérni, máshova nem akart menni Európában, így ide igazolt. Számomra még mindig jobb ez a döntés, mint Szaúd-Arábiába igazolni csak a pénz miatt.
2023. jún. 8. 11:24
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon Messi-re megy.
2023. jún. 8. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

Ha már Európában nem akart focizni akkor én a helyében Argentínát választottam volna.

Bár lehet, hogy vannak olyan tervei, hogy megnyeri az MLS-t és utána megy még Argentínában utoljára levezetni.

2023. jún. 8. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól tette, van elég pénze, nincs rászorulva hogy Szaúd-Arábiában bohóckodjon.
2023. jún. 8. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:
92%
Legalább találkozik egy-két magyar focistával.
2023. jún. 8. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!