Messi Miamiban?
Az alapján, ahogy a vébén játszott tavaly decemberben, simán maradhatott volna még Európában, és focizhatott volna még néhány évet a legkomolyabb szinten. Nyilván nem játszotta volna már végig a szezon összes mérkőzését, de még így is sokat tudott volna segíteni bármelyik csapatnak.
Európán belül viszont csak Barcelonába lett volna hajlandó hazatérni, teljesen érthető, családi és érzelmi okokból. A Barcelona meg nem tudta leszerződtetni, pontosabban nem tudták megígérni neki, hogy tudják regisztrálni a pénzügyi helyzetük miatt.
Így aztán maradt egy másik kontinens. A lehetőségek közül az Inter Miami talán a legjobb választás. A szaúdi ligánál azért az amerikai sokkal komolyabb. Az ország is nyilván szimpatikusabb, mint egy elnyomó olajdiktatúra. Állítólag szeretik is a helyet, van házuk ott.
Szerintem jó döntést hozott.
Ha már Európában nem akart focizni akkor én a helyében Argentínát választottam volna.
Bár lehet, hogy vannak olyan tervei, hogy megnyeri az MLS-t és utána megy még Argentínában utoljára levezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!