Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lionel Messi “nyugdíjazásban”...

Lionel Messi “nyugdíjazásban” is no. 1 ?

Figyelt kérdés

Végiggondolva nagyon komoly, hogy a levezető éveit is mennyire “összerakta”:

- egy élhető országban (USA)

- az egyik legnagyobb üdülővárosban (Miami)

- ahol a legnagyobb az argentin kolónia az országban

- ahol a lakosság 75 %-nak a spanyol az első nyelve

- ahol amúgy is van már egy otthona

- egy olyan bajnokságban, ami a szórakoztatáson alapul (nincs kiesés, vagyis teljesítménykényszer)

- egy olyan klubba, ami szinte új, így nincs rajtuk presszió sem

- ahol a tulaj haver (Beckham)

- ahol a csapattárs haver (Busquets)

- ahol az edző haver (Tata Martino)

- és nem utolsó sorban ahol irdatlan pénzeket fog szakítani az alapbérén és az adidas és apple részesedéseken kívűl is, mivel az usa piaca rettentően fel fogja pörgetni a brand-értékét és a vállalkozásait is.

Szerintem jól döntött... bár tény, hiányozni fog az európai foci vérkeringéséből.

2023. júl. 2. 21:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

"Ronaldonak pedig az, hogy a legjobb lehessen — így inkább elment egy gyengébb ligába, ahol Ő magaég mindig kitűnhet "elsőszámú" játékosként."

Mert Messi nem fog kitűnni az MLS-ben.....

ajjajj

2023. júl. 4. 18:54
 12/22 anonim ***** válasza:

#11-nek:

Nem érted, hogy miről beszélek ezek szerint... Én nem azt mondtam, hogy Messi nem tűnne ki abban a bajnokságban, ahová levezetésre ment. Én azt mondtam mindössze, hogy nem az a célja ezzel.

2023. júl. 5. 09:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Messinek már nem is az a célja, hogy kitűnjön, hanem, hogy nyugiban elfocizgathasson
2023. júl. 5. 12:44
 14/22 anonim ***** válasza:

Ezt mondom én is...

A feltűnősködés neki nem célja, az esetleges anyagi haszonszerzés ellenben igen. Nem véletlenül voltak adócsalási botrányai sem.

Ronaldonak ellenben nem a pénz volt a motivációja amikor aláírt, hanem az, hogy olyan ligába kerüljön, ahol egyértelműen első számú sztár lehet a lehető legnagyobb különbséggel, hogy minél inkább kitűnjön, "történelmet írhasson" a jelenlétével — amihez egy minél "névtelenebb" liga az ideális.

2023. júl. 5. 13:22
 15/22 A kérdező kommentje:

# 14, te nem vagy semmi :D

"Ronaldonak ellenben nem a pénz volt a motivációja amikor aláírt, hanem az, hogy olyan ligába kerüljön, ahol egyértelműen első számú sztár lehet a lehető legnagyobb különbséggel”

Olyan liga, ami a szaudihoz hasonló, vagyis ahol Ronaldo “egyértelmű elsőszámú sztárként történelmet írva kitűnhet” még úgy legalább 150 van a világon, de olyan, amelyik 200 millió eurót fizet évente, az csak és kizárólag a szaudi. Ergo - és ezt vagy fel tudod dolgozni vagy sem - Ronaldót kizárólag a pénz motiválta az arabokhoz való igazolásában :))

2023. júl. 5. 15:16
 16/22 anonim ***** válasza:
Az araboknál van lehetőség egy labdarúgás szempontjából névtelen perifériaországot akár az élvonalig emelni, mert az araboknál jelenleg nagyon erős törekvések vannak erre. Ha pedig Ronaldo ebben közreműködik, azzal egy újabb jelentős esemény kapcsán válhat történelemmé a neve a foci világában.
2023. júl. 5. 15:59
 17/22 A kérdező kommentje:

16.

Akkor jobban teszi, ha egy kicsit eredményesebben közreműködik, mert eddig a klubjánál is csak annyit ért el, hogy a tabellát az érkezése előtt még vezető csapattal nem lett bajnok, a kupából kiestek, és a liga álomcsapatába se került be :))

2023. júl. 6. 20:26
 18/22 anonim ***** válasza:
45%

Egy játékos, legyen az akármilyen jó, nem csinál nyarat, persze a szaudiak most leigazolnak néhány topligás játékost, úgyhogy kiváncsi vagyok mi sül ki ebből évtizedes távlatban.

lehet hogy a Szaudi meg az MLS lesz a világ két vezető ligája.

2023. júl. 6. 22:15
 19/22 A kérdező kommentje:

Jordi Alba haver is a zsákban.

Felkészül Iniesta haver és Suarez haver.

Bulifoci lesz ott a senior spanokkal...

2023. júl. 21. 20:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Ja, minden adott, hogy jól érezzék magukat!
2023. júl. 21. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!