Lionel Messi “nyugdíjazásban” is no. 1 ?
Végiggondolva nagyon komoly, hogy a levezető éveit is mennyire “összerakta”:
- egy élhető országban (USA)
- az egyik legnagyobb üdülővárosban (Miami)
- ahol a legnagyobb az argentin kolónia az országban
- ahol a lakosság 75 %-nak a spanyol az első nyelve
- ahol amúgy is van már egy otthona
- egy olyan bajnokságban, ami a szórakoztatáson alapul (nincs kiesés, vagyis teljesítménykényszer)
- egy olyan klubba, ami szinte új, így nincs rajtuk presszió sem
- ahol a tulaj haver (Beckham)
- ahol a csapattárs haver (Busquets)
- ahol az edző haver (Tata Martino)
- és nem utolsó sorban ahol irdatlan pénzeket fog szakítani az alapbérén és az adidas és apple részesedéseken kívűl is, mivel az usa piaca rettentően fel fogja pörgetni a brand-értékét és a vállalkozásait is.
Szerintem jól döntött... bár tény, hiányozni fog az európai foci vérkeringéséből.
"Ronaldonak pedig az, hogy a legjobb lehessen — így inkább elment egy gyengébb ligába, ahol Ő magaég mindig kitűnhet "elsőszámú" játékosként."
Mert Messi nem fog kitűnni az MLS-ben.....
ajjajj
#11-nek:
Nem érted, hogy miről beszélek ezek szerint... Én nem azt mondtam, hogy Messi nem tűnne ki abban a bajnokságban, ahová levezetésre ment. Én azt mondtam mindössze, hogy nem az a célja ezzel.
Ezt mondom én is...
A feltűnősködés neki nem célja, az esetleges anyagi haszonszerzés ellenben igen. Nem véletlenül voltak adócsalási botrányai sem.
Ronaldonak ellenben nem a pénz volt a motivációja amikor aláírt, hanem az, hogy olyan ligába kerüljön, ahol egyértelműen első számú sztár lehet a lehető legnagyobb különbséggel, hogy minél inkább kitűnjön, "történelmet írhasson" a jelenlétével — amihez egy minél "névtelenebb" liga az ideális.
# 14, te nem vagy semmi :D
"Ronaldonak ellenben nem a pénz volt a motivációja amikor aláírt, hanem az, hogy olyan ligába kerüljön, ahol egyértelműen első számú sztár lehet a lehető legnagyobb különbséggel”
Olyan liga, ami a szaudihoz hasonló, vagyis ahol Ronaldo “egyértelmű elsőszámú sztárként történelmet írva kitűnhet” még úgy legalább 150 van a világon, de olyan, amelyik 200 millió eurót fizet évente, az csak és kizárólag a szaudi. Ergo - és ezt vagy fel tudod dolgozni vagy sem - Ronaldót kizárólag a pénz motiválta az arabokhoz való igazolásában :))
16.
Akkor jobban teszi, ha egy kicsit eredményesebben közreműködik, mert eddig a klubjánál is csak annyit ért el, hogy a tabellát az érkezése előtt még vezető csapattal nem lett bajnok, a kupából kiestek, és a liga álomcsapatába se került be :))
Egy játékos, legyen az akármilyen jó, nem csinál nyarat, persze a szaudiak most leigazolnak néhány topligás játékost, úgyhogy kiváncsi vagyok mi sül ki ebből évtizedes távlatban.
lehet hogy a Szaudi meg az MLS lesz a világ két vezető ligája.
Jordi Alba haver is a zsákban.
Felkészül Iniesta haver és Suarez haver.
Bulifoci lesz ott a senior spanokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!