Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért nincsenek cigány/roma...

Miért nincsenek cigány/roma labdarúgó csapatok? Senkinek sem jutott még eszébe alapítani? Lehetne bajnokságot rendezni és lenne válogatott is.

Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 11:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Őszintén megmondom én szinte csak 2 sportnál szoktam cigányokat látni. Box és edzőterembe járás. Biztos van 1-2 de még sosem láttam cigányokat mondjuk atletikában, mountain bike-on, falmászáson. Szoktam túrázni is de még szerintem sosem találkoztam cigánnyal túrázás során pedig teljesítménytúrákra egész sok ember el szokott menni.
2023. júl. 3. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:
34%

Istenem! Ekkora rasszistát, mint a kérdező és néhány válaszoló.

Elmondom nektek, hogy mint fociba, mint kézilabdában, mint röplabdában, mint vízilabdában, mint asztaliteniszben, mint minden más sportágban jelen vannak a roma származású játékosok. Sőt! Az én személyes tapasztalataim szerint (focizom és 3 cigány felmenőkkel rendelkező csapattársam is van) sokszor sokkal kitartóbbak és sokkal szorgalmasabbak, mert nekik duplán/triplán kell bizonyítaniuk, mint a nem rokáknak.

2023. júl. 11. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#12 Persze hogy vannak, de milyen arányban? Annyira bírom ezt a fajta érvelést, hogy: "Én ismerek 1-2 ilyen meg olyan embert tehát ezzel cáfolom az egészet" Mintha valaki azt mondaná hogy az ázsiai sportolók átlagban alacsonyabbak erre te jönnél, azzal hogy jajj de hát Yao Ming meg Sun Mingming a valaha volt legmagasabb kosarasok közé tartoznak, miért vagyunk rasszisták. Ettől még átlagban alacsonyabbak mint a fekete vagy fehér sportolók ahogy cigányból is kevesebb sportoló vagy átlagban mint magyar.

Meg az is más ha valakinek vannak cigány felmenői IS mintha csak azok lennének.

2023. júl. 12. 10:55
 14/14 anonim ***** válasza:
84%
#12 küld a linket róluk és az eredményeiket. Kíváncsian várom.
2023. júl. 15. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!