Melyik labdarúgó válogatottnak fogsz szurkolni a 2021-es Európa Bajnokságon?
Figyelt kérdés
Én a franciáknak.(évek óta a franciáknak szurkolok)2021. jan. 15. 15:16
2/11 anonim válasza:
Nyilván a magyar. Ha kiesnek majd utána meglátom ki marad még.
3/11 anonim válasza:
Sok válogatott szimpi egyébként nekem, a magyar mellett én azért a végső sikert Angliának szurkolom majd ki.
4/11 anonim válasza:
Belgium, Hollandia, Anglia, esetleg teljesítménytől függően a horvátoknak vagy a németeknek. Magyaroknak semmiképp, csupa túlsztárolt, botlábú majom meg külföldi, sose volt még ennyire kevéssé szerethető válogatottunk.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem kérdés feltételezem magyar vagy
7/11 anonim válasza:
Nem kérdés, hogy a magyarnak, de német származásom miatt Löw csapatának is fogok szurkolni (mint ahogy azt eddig is tettem). Vegyes érzéseim lesznek, mikor majd találkozik a két válogatott. Persze egy kicsit jobban fogok szorítani a magyaroknak, miután gyengébb, mint a német válogatott. :)
8/11 anonim válasza:
7-es kommentelő vagyok
Egyébként a lengyeleknek és a portugáloknak is fogok szorítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!