Most milyen sportágakban kezdődtek meg bajnokságok ? EB és VB-re gondolok elsősorban. Olimpia majd csak jövőre lesz, igaz ?
Egy ideje nincsen tv-m, mert eltört a műanyag lábazata egyik este és pofával a földre eset, így betört a képernyő.
Csak a zajra lettem figyelmes.
Szóval nem nézek már 1-2 hónapja tv-t, azóta nem is vettem újabbat.
Viszont ha jól tudom a foci VB most ment le ("most") és Argentína győzött, igaz ?
Viszont most dobál ki híreket a telóm, hogy ez az ország jutott ki a vb-re, meg mit tudom én miket.
Most már el is kezdődött a selejtező ?
Azért teszem fel így ezt a kérdést, mert hiába bújtam a netet vagy 20 perce már, így konkrétan nem írja ki senki, hogy "igen elkezdődtek a selejtezők, erre vagy erre a bajnokságokra".
Leginkább a magyar válogatott szereplése érdekelne, egyébként kézi és vízilabdában is egyaránt.
Kb ezt a 3 sportágat szeretem a legjobban, kézi-vízilabda és foci.
Ezek közül van olyan, amiben a nemzeti válogatottunk játszik majd valamikor valamelyik bajnokságon ?
Nemrég olvastam, hogy vízilabdában a horvátokat (?) vertük meg 13-10-re vagy ilyesmire.
Ez most milyen bajnokság ?
Köszönöm szépen, ha valaki, nálamnál jóval informáltabb és segítene néhány információval! :D
De férfi foci, vízilabda valamilyen bajnokság van ?
Illetve női vízilabda, kézilabda ?
Más sportot nagyon nem nézek, úszást, gyorskorcsolyát, box/ufc-t még igen, de igazából ennyi.
Viszont ez a foci, vízilabda, kézilabda (a fentebb említett leosztásban nemek szerint) hármas érdekelne tényleg, hogy nemzeti válogatott szinten vannak most meccsek ?
Ennyire nem lehet nehéz a google-lel megtalálni a kérdést a válaszaidra. Vízilabda VB a vizes VB-n lesz júliusban, férfiaknak és nőknek egyaránt. Női kézilabda VB novemberben lesz, de előtte áprilisban Izlanddal játszunk egy oda-visszavágós meccset a kijutásért. Férfi kézi VB már lement januárban.
Az említett magyar-horvát vízilabda eredmény egy világkupa nevű huszadrangú eseményen született. A kézi-vízi EB-k meg a sportolókon és rajtad kívül senkit nem érdekelnek, bár szerintem téged se különösebben.
Figyelj, köszönöm szépen a válaszodat 4es.
Igen, ehhez nem értek.
Viszont szeretek megnézni minden nemzeti válogatott meccset (a fent említett sportokból) akármennyire is huszadrangú.
Ahogy most láttam a neten a fociban talán eb selejtező van, most játszottunk az észtekkel, majd nemsokára játszunk a bulgárok ellen.
Na azt majd megpróbálom megnézni! :D
Köszi szépen az első kettőnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!