Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Európai Baseball?

Európai Baseball?

Figyelt kérdés

Európában milyen szintű Baseball van ?

Vannak itt is olyan csapatok mint az MLB-ben ? Mennyire népszerű sport itt ?

2023. jún. 9. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Nincs rá igény, mert ez egy dögunalmas sport, ezt még az amerikaiak jelentős része is elismeri. Persze van pár lelkes amatőr akik valahonnan beszereztek hozzá cuccokat és játszadoznak a réten, de a baseballhoz képest még az amerikai foci is tömegsportnak tűnik Európában.
2023. jún. 9. 14:38
 2/4 A kérdező kommentje:

mert ez egy dögunalmas sport, ezt még az amerikaiak jelentős része is elismeri.“

Pedig ott rohadt népszerű úgy tudom

2023. jún. 13. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az 5 "major" csapatsport közül a hagyományok miatt az amerikai foci és a baseball a nemzeti identitás részei az USA-ban, függetlenül attól hogy valakinek unalmasak-e vagy sem és ez már elég ahhoz hogy a népszerűségük folytán megtöltsék a stadionokat a nézők, a gyerekek pedig tömegesen akarják űzni.

Egyébként hamut szórok a fejemre, mert az előző válaszomban eléggé leszóltam a baseball európai jelenlétét, pedig léteznek normális baseball pályák ahol többé vagy kevésbé komoly nemzeti baseball bajnokságokat is játszanak, hozzánk legközelebb Csehországban. Sőt, EB is van belőle régóta, de ezek is csak párszáz nézőt vonzanak.

2023. jún. 13. 21:26
 4/4 anonim válasza:
Én baseballozom bár nem vagyok profi játékos. Budapest és nagyrészt minden vármegyében vannak kisebb csapatok. Ha szeretnél beiratkozni vagy esetleg csak meccset nézni a szezontól kezdve szerintem nézhetsz,beiratkozni meg előtte kéne. Bár nem olyan nagy létszámúak vagy nézetségüek mint amerikában szoktak rajta emberek lenni.
febr. 3. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!