Amerikai Foci vs. Kosárlabda vs. Jéghoki vs. Baseball. Melyik az érdekesebb sport?
Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 14:48
A kérdező szavazást indított:
Amerikai Foci
Kosárlabda
Baseball
Jéghoki
22 szavazat
1/6 anonim válasza:
Nekem a baseball. Bonyolultnak tunik a szabályrendszer de amugy nem az. Talan az egyetlen hibaja hogy lassu a menet, lehet hogy alig esik pont a 3ora alatt.
2/6 anonim válasza:
Én hokira szavazok. Bár lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, 13 éve korcsolyázom hobbiból, valahogy jobban húz engem a hoki az intenzív, agresszívabb játékmód miatt. Sok készség, jártasság kell, hogy megtanulja az ember az ütővel való bánásmódot, miként, hogyan kell fogni, milyen erősen kell milyen irányból, milyen mozdulattal megütni a korongot. Nem is annyira egyszerű pontot szerezni, de viszont van belőle majdnem minden meccsen és gyönyörű gólokat lehet beadni a kapusnak.
4/6 anonim válasza:
@1:
Akkor örülhetsz az idén bevezetett új szabályoknak.
Úgy tudom, a Minor League-ben ezekkel kb. 25 perccel lett rövidebb egy-egy meccs, és az ütést, futást könnyítik. (A bázislopás pl. 26 %-kal több lett.)
5/6 anonim válasza:
Orulok is, de leginkabb a shift megszüntetésenek. En azt szeretem ha sok a pont, sok az utes. A halalom volt amikor 3an alltak ket bazis kozott.
6/6 anonim válasza:
Kosárlabda szerintem. Pörgős is tud lenni nagyon, és amikor 1-2 pont a különbség akkor nagyon izgalmas tud lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!