Muffin98 kérdése:
Kosarazhatok így?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és ki ment a térdem, szalag nem szakadt. Ezekután egyesületi szinten még sportolhatok?2022. júl. 15. 16:50
1/3 anonim válasza:
Persze, csak egyeztesd az orvosoddal, ő tudja, hogy milyen mértékben terhelheted a sérült lábadat.
2/3 anonim válasza:
Persze, nekem is 17 évesen ment először darabokra a térdem egy zsákolás után...majd ezt követte, még 3 térd (ezek már lightosabbak voltak) meg egy brutál boka is 23 éves koromig. Azóta nem volt semmi probléma és azóta is kosarazok. 43 múltam. Annyi, hogy nekem a térd sérülés miatt az ugrásom átment kétlábas ugrásra, addig egy lábas ugró voltam és 105 cm-es emelkedésem volt, de a térd sérülés után mindig féltettem, ahogy elrugaszkodok egy lábbal, hogy "szétnyílik" a térdem és elkezdtem páros lábról ugrani ezt olyan tökélyre fejlesztette, hogy majdnem elértem az azelötti egylábas ugrási emelkedésemet. És közben teljesen elfelejtettem egylábról ugrani :D Mai napig kisebbet ugrok egylábról, mint kettővel azzal, még 43 felett is 70 cm-es emelkedésem van, ami szerintem ennyi idősen több, mint jó :)
3/3 anonim válasza:
Megkérdezném előbb a szakorvostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!