Szerinted ki a leg túlértékeltebb focista?
Figyelt kérdés
Szerintem Messi, mivel Xavi és Iniesta nélkül még a jó focisták közé se lehet sorolni, a VB-n láthattuk, hogy teljesen gólképtelen volt a Barcelonán kivül, pedig lehetősége a bizonyitásra bőven megvolt.2010. okt. 7. 17:23
1/4 anonim válasza:
szerintem ez a c ronaldo gyerek.
messi valszeg azért nemtudott mit kezdeni magával mert mindenki tőle várta a csodát, minden ellenfél rávolt álva, hogy mozgástere se legyen. nem a sivem csücske de valahogy nekem ez esett le.
2/4 anonim válasza:
Én is lehet C. Ronaldot mondanám, bár nem biztos, lehet inkább senkit.Messit meg végképp nem, mivel Xavival együtt a kedvencem.És igaza van az előttem szólónak, mindenki azt várta, hogy majd ő irányít, csinál helyzeteket, rúgja a gólokat és szerintem rá is stresszelt egy idő után, hogy nem rúgott gólt.
Ennyi erővel David Villára is mondhatnám, hogy túlértékelt, mivel sok helyzetet csinál, mégis kis százalékát értékesíti, de nem mondom, mert tudom én, hogy jó.....
3/4 A kérdező kommentje:
Én se messit se CR-t nem kedvelem, de szerintem CR jobb cseleket tud, meg fizikailag jobb, ezt főleg az MU-ba láthattuk, néztem pár videót, h micsoda cselekt nyom, és milyen sebeséggel :D
2010. okt. 8. 17:54
4/4 anonim válasza:
De a Realban a biciklicselek már nem nagyon sikerülnek neki (legalábbis mostanában), már számítanak rá, hogy azt fogja csinálni.:) Ettől függetlenül szeretem az ő játékát is, de Messinek szerintem akkor is jobb megoldásai vannak. (előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!