#20 Én 2,5 felé raktam tegnap rájuk.
Naná, hogy nyertem! :)
A sportfogadás, szerencsejáték, ha nincs saját tipped a meccsekre, akkor ne fogadj, illetve, ha mások tippeit játszod meg, ne kérd számon rajtuk, ha nem jön be.
A szerencsejáték nem arról szól, hogy az egy biztos pénzszerzési forrás, sőt... azért nagy üzlet, mert a fogadók nagy többsége bukja a téteket, a nyertesek kifizetése után is hatalmas összeg marad az üzemeltetőnél.
Senki nem kötelezett rá, hogy egy ismeretlentől kapott tippet játsz meg, a kockázat csak a tied.
A szerencsejáték függőség is lehet kóros, gyanús, hogy nálad is az (200 ezres téthez ismeretlenül kérsz tippet, és számon is kéred rajtuk, ha nem jó)
#23 Nincs fix tippem mert nincs olyan, hogy fix tipp és én sem nyerek mindig. A leghosszabb szériám 7 nap volt amikor egymás után nyertem de akkor sem játszottam nagy téttel.
Mai napra ha érdekel akkor a Real meccsre azt raktam, hogy 2,5 felett lesz a gólok száma, mindkét csapat betalál és még mellé raktam, hogy a Realnak kevesebb mint 3 sárga lapja lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!