Van bármi info arról, hogy megtartják e a Paks - KTE meccset ma délután?
Azért kérdezem mert Paksnál 100km/h körüli viharos szél fúj.
Ilyen időben erősen kétlem, hogy meg lesz tartva de van erről bármiféle info?
Viharos szél miatt nem szoktam meccset halasztani.
A pálya használhatatlanság lehet ez egyik időjárási ok, a másik az elégtelen látási viszony.
Voltam már olyan meccsen, ahol a kirúgást nem lehetett elvégezni széllel szemben, hátszéllel meg az ellenfél 16-osáig szállt a labda
#1 Köszönöm szépen a valaszt.
Ezt nem tudtam.
Viszont akkor lehet, hogy ezen a meccsen erdemes lenne 2,5 alá fogadni a golszámokkal?
Papirforma alapján inkább felé tennem de ha nehezek lesznek a körülmények csoda ha lesz egy gól.
Nem tudom mit kellene tippelni, viharos szélben általában bűn gyenge meccseket tudnak játszani a csapatok, és az sem jellemző, hogy sok gól van.
Viszont kiszámíthatatlan minden, jobb inkább nem is fogadni rá.
Többnyire unalmasak, bosszantóak a viharos szélben játszott meccsek, esetenként megspékelve olyan gólokkal, amelyekbe a szél is besegít..
Voltam olyan meccsen, ahol szakadó eső és viharos szél volt egyszerre, állt a pályán a víz, de lejátszották.
Igaz nem mostanság volt, van 20 éve, de nem emlékszem, hogy csak a szél miatt elmaradt volna valaha meccs.
Eső, hó miatt szoktak halasztani, ha a pálya talaja balesetveszélyes, vagy köd miatt, ha a félpályáig sem lehet ellátni
Nyilván nem vagyok Sport Almanah, de én sok gólra tennék... mindkét csapat lő gólt és 2,5+.
2-1-es hazai sikert tippelek.
Nem raktam végül semmit de kíváncsi leszek.
Alapesetben én is ilyen 2-1 esetleg 3-2re tippelnék.
Meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!