Pakson/kornyeken/ van kezilabda csapat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hugom szeretne kezilabdazni. 14 eves, es nem feltelen verseny szeruen. Pakson lakunk, es itt helyben lenne a legjobb. Van valami eggyesulet? Hol/hogyan lehetne jelentkezni?
Koszonom, ha tudtok segiteni!<3
2022. aug. 20. 15:46
1/9 A kérdező kommentje:
Hupsz, az lemaradt, hogy lany
2022. aug. 20. 15:47
2/9 anonim válasza:
Én amikor Pakson laktam 2013 és 2018 között akkor az Energetikai Szakközépiskola sportcsarnokában voltak női kézilabda edzések. De hogy most is van-e azt nem tudom sajnos
3/9 A kérdező kommentje:
Uu szuper, esetleg valami elerhetosegre nem emlekszel? 🙈
2022. aug. 21. 00:32
4/9 anonim válasza:
Sajnos nem, de ha bemész az iskolába a portára érdeklődni biztosan tudnak segíteni. Segítőkések voltak a portások :)
6/9 A kérdező kommentje:
Rendben, azert koszonom! Holnap el is megyek:))
2022. aug. 21. 10:46
7/9 anonim válasza:
Szívesen. Remélem sikerrel jársz.
8/9 A kérdező kommentje:
Update: voltam ma bent, kaptam telefonszamot.. Felhivtam az edzot, nagyon aranyos volt a bacsika.. Nincs mar noi csapat, es tavaly a fiuknal is csak 3an voltak, igy valoszinuleg iden mar az se lesz... Tolnan, illetve szekszardon van csapat, de a tesomnak nem fer bele, hogy utazgasson suliidoben..
2022. aug. 25. 18:03
9/9 anonim válasza:
Sajnálom. Pedig bíztam benne, hogy sikerrel jártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!