Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmixen ez hogy van?

Tippmixen ez hogy van?

Figyelt kérdés
Van olyan opció például, hogy a hazai csapat nyeri mindkét félidőt. Mondjuk az első félidő eredménye az 1:0 az eddig oké. De a félidőket külön kell szedni? Tehát ott is több gólt kell rúgniuk, mint a vendégeknek, vagy azzal az 1:0-ás végeredménnyel megnyerték a második félidőt is?

2023. jan. 26. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Na ez egy nagyon jó kérdés. Én úgy tudom úgy van hogy ilyenkor mintha két külön meccset néznél, tehát az első félidőben is legalább egy góllal "nyerniük kell" meg a másodikban is. Tehát ha marad az 1:0 akkor a második félidő 0-0 ergo döntetlen lett, azaz akkor nem nyert. Elvileg. De lehet tévedek. Az 1:0 félidő és szintén 1:0 végeredmény asszem akkor jó ha olyan opciót raksz hogy Félidő/végeredmény: hazai-hazai.
2023. jan. 26. 21:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen. Bár én úgy gondoltam, hogy ha ugyanúgy marad az állás, akkor a 2. félidőt is ők nyerték, de hát ki tudja. Köszi a választ!
2023. jan. 26. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Az annyiban másabb hogy ott szigorúan nézve nem a második félidőt nyerték meg, hanem a meccset egészében: azáltal hogy ugye az első félidőt nyerték, a másodikat meg döntetlenre hozták.

Mert ha megcserélnéd a félidőket, akkor a félidő 0:0 lenne és a második félidő lenne 1:0, akkor ott egyértelműen nem nyerték az elsőt. Szerintem így kell értelmezni.

De megint mondom ez csak szerintem van így. Nem tudom benne van-e az ilyesmi részletesen a szabályzatban.

2023. jan. 26. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Elég lenne megnézni a szorzókat.

Mivel ennél a fogadásnál nagyobb a szorzó, mintha adott csapatot megtennéd 0-1-es hendivel, ezért igen, mindkét félidőben gólt kell rúgniuk, és külön-külön meg kell nyerniük.

(Az első mindenképpen teljesül, ha a második is, de fordítva nem igaz.)

2023. jan. 26. 21:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2023. jan. 26. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:

úgy írják:

félidő, végeredmény

2023. jan. 27. 01:22
 7/9 anonim ***** válasza:
A félidő/végeredmény fogadás, ha 1-0 a félidő és a végeredmény is 1-0, akkor NYERSZ! hiába 0-0 a második félidő. Több, mint 10 éve tippmixelek neked el hiheted.
2023. jan. 27. 08:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Viszont, amit te kérdezel arra nem igaz az 1-0, mert ott mindkettő félidőt nyernie kell az adott csapatnak.
2023. jan. 27. 08:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Igy van ahogy elottem mondjak. Tehat kvazi egyenerteku egy -1,5es hendivel.

Megkockaztatom az oddsok is hasonloak, a mindket felidos valamivel nagyobb, mert a min 2golos gyozelemnek ugy kell teljesulnie hogy mindket felidot nyerni kell.

2023. jan. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!