Van olyan opció például, hogy a hazai csapat nyeri mindkét félidőt. Mondjuk az első félidő eredménye az 1:0 az eddig oké. De a félidőket külön kell szedni? Tehát ott is több gólt kell rúgniuk, mint a vendégeknek, vagy azzal az 1:0-ás végeredménnyel megnyerték a második félidőt is?
Na ez egy nagyon jó kérdés. Én úgy tudom úgy van hogy ilyenkor mintha két külön meccset néznél, tehát az első félidőben is legalább egy góllal "nyerniük kell" meg a másodikban is. Tehát ha marad az 1:0 akkor a második félidő 0-0 ergo döntetlen lett, azaz akkor nem nyert. Elvileg. De lehet tévedek. Az 1:0 félidő és szintén 1:0 végeredmény asszem akkor jó ha olyan opciót raksz hogy Félidő/végeredmény: hazai-hazai.
2023. jan. 26. 21:20
2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen. Bár én úgy gondoltam, hogy ha ugyanúgy marad az állás, akkor a 2. félidőt is ők nyerték, de hát ki tudja. Köszi a választ!
2023. jan. 26. 21:23
3/9 anonim válasza:
Az annyiban másabb hogy ott szigorúan nézve nem a második félidőt nyerték meg, hanem a meccset egészében: azáltal hogy ugye az első félidőt nyerték, a másodikat meg döntetlenre hozták.
Mert ha megcserélnéd a félidőket, akkor a félidő 0:0 lenne és a második félidő lenne 1:0, akkor ott egyértelműen nem nyerték az elsőt. Szerintem így kell értelmezni.
De megint mondom ez csak szerintem van így. Nem tudom benne van-e az ilyesmi részletesen a szabályzatban.
2023. jan. 26. 21:28
4/9 anonim válasza:
Elég lenne megnézni a szorzókat.
Mivel ennél a fogadásnál nagyobb a szorzó, mintha adott csapatot megtennéd 0-1-es hendivel, ezért igen, mindkét félidőben gólt kell rúgniuk, és külön-külön meg kell nyerniük.
(Az első mindenképpen teljesül, ha a második is, de fordítva nem igaz.)
2023. jan. 26. 21:31
5/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2023. jan. 26. 21:39
6/9 anonim válasza:
úgy írják:
félidő, végeredmény
2023. jan. 27. 01:22
7/9 anonim válasza:
A félidő/végeredmény fogadás, ha 1-0 a félidő és a végeredmény is 1-0, akkor NYERSZ! hiába 0-0 a második félidő. Több, mint 10 éve tippmixelek neked el hiheted.
2023. jan. 27. 08:51
8/9 anonim válasza:
Viszont, amit te kérdezel arra nem igaz az 1-0, mert ott mindkettő félidőt nyernie kell az adott csapatnak.
2023. jan. 27. 08:55
9/9 anonim válasza:
Igy van ahogy elottem mondjak. Tehat kvazi egyenerteku egy -1,5es hendivel.
Megkockaztatom az oddsok is hasonloak, a mindket felidos valamivel nagyobb, mert a min 2golos gyozelemnek ugy kell teljesulnie hogy mindket felidot nyerni kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!