Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmixesek? Mi van a szelvénn...

Tippmixesek? Mi van a szelvénnyel, hogy nem lehet kiválltani?

Figyelt kérdés

1es fogadás 7es kombináció volt. Gólokra fogadtam (hétfő) és kivéve egy kínai meccset, ahol csapatra fogadtam.

Ott azonban az van írva, hogy "Megáll. Er." -Ez mit jelent? Emiatt nem lehet kiváltani?

Többi meccsen fixen semmi gond nem bolt, sőt, mondom 7es kombináció volt, tehát külön mini szelvények.

Most ilyenkor mi van? Mi az hogy nem lehet kiválltani egy szelvényt?

/leellenőriztem a csapatokat/.

2022. dec. 20. 12:46
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

Informálódtam -nincs nálam a szelvény-, többször betették a gépbe és azt írta ki hogy fizetendő 0Ft (7es kombinációban, külön azt mégis hogy?? Aztán meg hogy valami meccs még nincs lezárva".

Most itt van?

Kezdő vagyok, nekem szükségem van arra a pénzre.

2022. dec. 20. 12:57
 2/24 A kérdező kommentje:

Kínai csapaton kívül amint azt írta ki az eredményekcom, még azt is megnyetem, és a többit is.

Mi a francért ír ki 0Ftot?

2022. dec. 20. 12:59
 3/24 A kérdező kommentje:

elírtam:

Nem nyertem*

2022. dec. 20. 13:16
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Volt 2 meccs a kínai FA kupában, amit nem játszottak le, így 3-0-ás megállapított eredménnyel zárultak.

Valószínűleg a tippmixpro-n még nem volt ez a fogadás emiatt elbírálva, ezért nem tudtad kivenni. Általában 24 órán belül ezt vagy update-elik, vagy törlik, és 1-es szorzó kerül a helyére.

Melyik meccs volt, és kire fogadtál?

2022. dec. 20. 13:25
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom a Lottózóban megkérdezted. Ha ott nem tudtak választ adni, miből gondolod hogy itt igen?
2022. dec. 20. 13:26
 6/24 A kérdező kommentje:

FA igen

Henan Songshan Longmen

Shanghai Shenhua

Utóbbi, és továbbjutott 3 góllal.

2022. dec. 20. 13:29
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem játszották le, akkor törölt esemény! 48 órát kell várni általában hogy jóváírják. Próbálkozz szerdán. Én is jártam már így nem is egyszer, másnapra sosem volt meg a jóváírás (neten fogadtam).
2022. dec. 20. 14:38
 8/24 A kérdező kommentje:

Elsőnek volt igaza, meg az utolsónak.

Köszönöm a válaszotokat.

Ha törölt, akkor is 1es szorzó?

2022. dec. 20. 14:56
 9/24 A kérdező kommentje:

De különben ez Kínában van csak így hogy hasukra ütnek,aztán meccs nélkül 50-110 eredmény? :D

Már tanulgatok, nyár végén kezdtem.

De mostanában csomó "elhalasztott", "törölt" meccs van... Ez a tél miatt van?

Ez a "megállapított eredmény" most új volt.

2022. dec. 20. 14:59
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez standard, ha az egyik csapat valamilyen indok miatt nem áll ki, akkor 3-0 a megállapított eredmény a másik csapat javára.

Ha szerencsés vagy, akkor megadják a győzelmet (nem valószínű), amúgy meg törlik, aztán 1-es szorzóval megkapod. Mindenképpen győztes lesz a szelvényed, 48 órán belül mindig kap egy végső állapotot a fogadásod, akkor fel tudod venni. :)

2022. dec. 20. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!