Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmixesek? Mi van a szelvénn...

Tippmixesek? Mi van a szelvénnyel, hogy nem lehet kiválltani?

Figyelt kérdés

1es fogadás 7es kombináció volt. Gólokra fogadtam (hétfő) és kivéve egy kínai meccset, ahol csapatra fogadtam.

Ott azonban az van írva, hogy "Megáll. Er." -Ez mit jelent? Emiatt nem lehet kiváltani?

Többi meccsen fixen semmi gond nem bolt, sőt, mondom 7es kombináció volt, tehát külön mini szelvények.

Most ilyenkor mi van? Mi az hogy nem lehet kiválltani egy szelvényt?

/leellenőriztem a csapatokat/.

2022. dec. 20. 12:46
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

na tessék :D

Amúgy igen, kellemetlen a lottózóba járkálás igen. Meg előállhat a kérdésemhez hasonló szitu. Hiába nyertam vagy 1es odds (most már tudom) 48> óráig nincs semmi. Ráadásul nem írtam, de másik szelvényen meg "elhalasztott" volt. Ott is úgy jártam. Nem volt miből fogadnom... :D

/Nem keverem a tippmixes pénzem a pénzemmel. Ez is szigorú szabály nálam. "Fialtatom" én is. Ha sikerül./

Ma is tettem szelvényt, de csak egyet meg van pénzem. De remélem nem lesz megint valami elhalasztott.

2022. dec. 21. 18:28
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen szarokra nem érdemes,ki ismeri ezeket?😂

én foci,tenisz,snookert rakom.

Fociból is la liga,premier,bundes,meg max championship

2022. dec. 21. 18:40
 23/24 A kérdező kommentje:

Franc tudja.

Azt mondod régóta tolod.

Én mostanában rámentem a görög meg a ciprusi csapatokra.

És van belőle nyeremény.

De igen, jobbak a nagyobb meccsek, kupák, ez igaz.

De amúgy én a portugált nyomatom most. Meg a két görögöt (Ciprus görög állam.)

Török, horvát, portugál, spanyol, meg a nagy német csapatok amiket favorizálok ÉN személy szerint. Meg most úgy néz ki bejön a két görög megismerése. Meg angol, Észak-ír.

De meg kell valljam, magyar csapatra nem fogadok, nagy ritkán, nagyobb jelentőségű meccsekre. Pl Puskás-Debrecen, Fradi ! Vagy ennyire hülye vagyok, hogy nem vágom a magyar focit? Mert az olaszokkal is általában ezekre nagyon rászoktam cseszni.

2022. dec. 21. 18:50
 24/24 anonim ***** válasza:
magyart én se rakok sose,én inkább pontos végeredményeket rakok úgy h ki tudjam venni meccs közbe aztan mondjuk beteszem 2-1re és ahogy csordogál a meccs nézem.Aztán persze sokszor van ilyen h 10perc alatt lőnek 4gólt😂vagy a 80ik percbe még 0-0,de általában jönni szoktak nem várom meg a végét hozzácsattintok valami kisebbet és 10es odds korul meg is van
2022. dec. 21. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!