Tippmixesek? Mi van a szelvénnyel, hogy nem lehet kiválltani?
1es fogadás 7es kombináció volt. Gólokra fogadtam (hétfő) és kivéve egy kínai meccset, ahol csapatra fogadtam.
Ott azonban az van írva, hogy "Megáll. Er." -Ez mit jelent? Emiatt nem lehet kiváltani?
Többi meccsen fixen semmi gond nem bolt, sőt, mondom 7es kombináció volt, tehát külön mini szelvények.
Most ilyenkor mi van? Mi az hogy nem lehet kiválltani egy szelvényt?
/leellenőriztem a csapatokat/.
#10 köszi még egyszer. Akkor bővült az ismeretem. :D
Már kifizettek.
#11 Te meg ezt hogy érted? A Csapatokat? :D
Ha erre gondolsz, hát nem tudom. Mikor ha reggel állítok össze egy mixet, akkor pl most láttam ezt a kínai meccset, megnéztem a szorzóját, miért ne alapon beletettem... és végülis bejött.
Vagy mire gondolsz?
Amúgy ahhoz képest, hogy kezdő vagyok a VB Horvát-Brazil meccsét én megtippeltem, hogy 11-ekkel is eldőlhet és nyerhetnek a horvátok. Ki is írtam.
Csak nem tettem meg...
#14.
Igazad van a netes dologban, mert valóban azonnal lehet fogadni, meg menteni a pénzt. Van is Unibetes számlám, és nyertem is rajtam, de végül mindet elba*ztam. Na meg a bőség zavara.
Maga a sportfogadás avagy szerencsejáték (ha annak értelmezzük) additív. Sajnos ez rám hat. Úgy is vesztettem el mindig a pénzem, mert ki-be tettem egy meccsen, ahogy éppen a szórzókkal szórakoztak.
Maradok a lottós játéknál. Ott szépen megteszem amit, aztán max az eredmények.com-on izgulok, vagy live match meccs, TV.
Egyébként szerintem már haladok, mert amiket is a közelmúltban kiírtak, hogy 40 ezreket stb veszítettek, én annyit még összesítésben sem.
Megvannak a kedvenc csapataim, amiket figyelemmel kísérek, azokra bármikor mernék fogadni, csak most kezdenek visszajönni. Sokuk játékosa a válogatott tagja volt idén (is?).
Tehát most uborkaszezon van. De azért próbálkozok.
Különben meg - nálam sajnos nem áll a veszély -, de hallottam, ha sokat meg nagyokat nyersz, akkor korlátoznak, meg elvileg adózni is kell(ene) az irodáknál? (Unibet, Bet..)
Jó nekem a sima szeló.
40ezer semmi.Én inkább nem is akarom tudni én mennyit.Azt jól látod hogy a ki be veszegetésnél szarabb nincs.Ha felraktad hagyd,nekem volt hogy alig maradt rajta valami pénzem kb 200ft összeraktam minden szart de és egy meccs kellet volna még roma-napoli 1-1 pontos eredményt raktam,na 87.perc 1-0volt fsom mondom kiszedem még igyis 6 rongyot kiajánl 200ft.ból ahogy ranyomtam hnkivettem golt lott a roma 1-1😀100vhány ezer lett volna belőle.
szal ha megraktad ne csesztesd,meg allandoan lottozoba jarkaljon a fsz!😀😀de ah érzed persze te döntésed
De itt volt az a Marokkós kérdés, oda is sokan írtak.
Ott például ha az illető tényleg neten teszi meg - valaki írta is neki - akkor kivehetetlent volna pénzt már, vagy nem? (mert végül bukta lett ugyebár)
Unibetes számla, ahogy másik sráccal írtam privátban arra jó, hogy ellenfogadást csinálja, vagy korrigálj valamit. Legalábbis nekem.
De a bezáratását tervezem.
Nem nekem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!