A foci-VB (vagy akár más nagy fociesemény) kieséses szakaszában hogy lehet (ha lehet egyáltalán) értelemesen fogadni Tippmixen?
Naívan azt gondoltam korábban, hogy megteszem mondjuk Horvátországot, hogy nyer (gondolva a tegnapi a horvát-brazil meccsre), de mivel nem a rendes játékidőben nyertek, így bukta az egész. Ide most ízes káromkodások valóak, ízlés szerint beilleszthető. Azt sejtem, hogy ez nem újkeletű dolog, csak nekem volt az, mikor szembesültem vele
Ezzel együtt a jó édes... összes rokonukat a szerencsejátékcégeknek s fogadóirodáknak!
Laikusként nekem annyi volna lényeg, hogy ez vagy az a csapat nyer. Hogy ez a rendes játékidőben, a hosszabbításban vagy épp 11-esekkel történik, a tökömet se érdekli. A fent említett fogadó genyókat igen, hisz nekik ez egy jó lehetőség arra, hogy miért ne nyerjél s veszítsd el a pénzed.
Na de a kérdés, hogy van-e olyan opció, ahol a fent leírt problémát ki lehet küszöbölni? Van-e valami más megoldás azon kívül, hogy a delikvens beszívja, ha nem a rendes játékidőben dől el, hogy kinyeri a meccset?
Köszi
MIndig rendes játékidőre + a pár perces hosszabbitásra(nem a 2*15 percre) fogadsz.
kivéve ha a továbbjutót teszed meg..
Isten hozott a Tippmix világában, ahol minden penzed a Bankké.
Neha kapsz egy kis csontot,hogy jol. Erezd magad.
"Ezzel együtt a jó édes... összes rokonukat a szerencsejátékcégeknek s fogadóirodáknak!"
nem ők fociztak a pályán, és nem ők tippeltek helyetted
:)
a lényeg ? tovább jutóra szerettél volna fogadni,
akkor szerinted az X mit jelent a három esélyes (1 X 2) fogadásnál,
X = mind két csapat tovább jut ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!