Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik a három legerősebb...

Melyik a három legerősebb labdarúgó bajnokság a világon?

Figyelt kérdés
Meg is indokolhatjátok a véleményt.
2023. jan. 2. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Spanyol, angol, német. Papíron...
2023. jan. 2. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is spanyol, angol, nemet
2023. jan. 2. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az angol az olasz és a brazil, a spanyolt és a németet azért nem tartom annyira erősnek mert ott már előre tudni lehet hogy a spanyoloknál úgyis a real vagy a barca nyeri meg a németeknél meg a bayern, szóval szerintem az angol az olasz és a brazil, üdv.
2023. jan. 2. 23:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem azon múlik egy bajnokság ereje, hogy mennyire izgalmas vagy szoros a verseny a bajnoki címért.

1-es voltam.

2023. jan. 3. 07:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem az angol az olasz és a brazil, a spanyolt és a németet azért nem tartom annyira erősnek mert ott már előre tudni lehet hogy a spanyoloknál úgyis a real vagy a barca nyeri meg a németeknél meg a bayern, szóval szerintem az angol az olasz és a brazil, üdv."

És akkor az olasz bajnokság ha erősebb, miért nem tud BL győztes csapatot felmutatni már eléggé régóta? Mert olyan erősek? A francia bajnokság se túl jó, ott meg a PSG uralkodik, de ők meg BL döntősek voltak, ha a Bayern nem veri le őket, nyertek volna Bl-t is!!

Brazil? Tudsz erős brazil csapatot? Én nem.

Mondj két olasz csapatot, ami egyben olyan erős, mint a Real és a Barca. A barca (sajnos) az utóbbi időben eléggé gyenge a BL ben magához képest sajna. De nincs 2 olasz klub, ami egyben Barca+real szint.

2023. jan. 3. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
46%

"Spanyol, angol, német. Papíron..."

És szerinted nem papíron másik a legerősebb? Az egyetlen csapat ami esélyes a BL győzelemre és se nem angol, se nem német, se nem spanyol, az a PSG.

2023. jan. 3. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ott a hivatalos link, amin a bajnokságok rangsorát mutatja. Ezeket bizonyos mutatószámok és sok adat alapján állítják össze. Nem én találtam ki.

Attól, mert van egy PSG tele sztárral, attól még nem lesz erős egy bajnokság. A kérdés nem csapatra vonatkozott, hanem bajnokságra. A bajnokság 18-20 csapatból áll. Nem egy gárdát néznek, amikor bajnokságot (!) rangsorolnak!

Azzal meg nem értek egyet, hogy egyetlen csapat esélyes a BL-győzelemre. Van ott még pár esélyes.

2023. jan. 4. 08:21
 8/10 anonim ***** válasza:
30%
Román! Éljen Románia!🇷🇴💙💛❤️
2023. jan. 4. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ott a hivatalos link, amin a bajnokságok rangsorát mutatja. Ezeket bizonyos mutatószámok és sok adat alapján állítják össze. Nem én találtam ki.

Attól, mert van egy PSG tele sztárral, attól még nem lesz erős egy bajnokság. A kérdés nem csapatra vonatkozott, hanem bajnokságra. A bajnokság 18-20 csapatból áll. Nem egy gárdát néznek, amikor bajnokságot (!) rangsorolnak!

Azzal meg nem értek egyet, hogy egyetlen csapat esélyes a BL-győzelemre. Van ott még pár esélyes."

Jó de akkor meg a gyakorisok szerint meg azért nem erős egy bajnokság, mert van 1-2 legerősebb csapat. Tehát a német bajnokság azért nem erős, mert a Bayern nyer szinte mindig.

Akkor ennyi erővel a magyar bajnokság is erősebb a németnél, mert itt nincs akkora favorit, mint ott a Bayern...

"Szerintem az angol az olasz és a brazil, a spanyolt és a németet azért nem tartom annyira erősnek mert ott már előre tudni lehet hogy a spanyoloknál úgyis a real vagy a barca nyeri meg a németeknél meg a bayern, szóval szerintem az angol az olasz és a brazil, üdv."

Erről a kommentről van szó, aminek a logikája alapján a magyar, meg a román bajnokság erősebb a németnél, mert a németnél van a legnagyobb favorit. Most komolyan, a németnél erősebb a román, vagy a magyar? nyilván nem.

Bár az utóbbi kettőt nem ismerem annyira, mint a németet, de tudtommal a Bayern nagyobb favorit, mint bármeny magyar, román csapat. Mégis a német bajnokság sokkal erősebb.

Egyébként szerintem az is sokat számít, hogy a legerősebb csapatok mire képesek, tehát az angol bajnokságban az első 3 csapat erősebb, mint mondjuk az első 3 a franciáknál, az olaszokénál pláne.

"Azzal meg nem értek egyet, hogy egyetlen csapat esélyes a BL-győzelemre. Van ott még pár esélyes."

A BL győzelemre van 4 esélyes. A Man City, Real, PSG, Bayern. Messze esélyesebbek, mint a többiek. Ezek közül van egy angol, egy spanyol, francia, német.

Persze nem csak ők nyerhetnek, de egy Benficának van akkora esélye, mint a citynek, vagy a felsoroltak közül bárkinek? naugye.

2023. jan. 4. 15:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól, mert Bayern nyer jópár éve mindig, attól nézzd meg miket ér el a nemzetközi porondon a többi német csapat és milyen erőt képvisel.

Nem úgy, mint a magyar, ahol a Fradi nyer mindent, de amúgy a többi csapat küzd azért, hogy majd kiessenek az első 2 kör valamelyikében egy litván csapat ellen...

Hagyjuk már meg ezt azokra, akik erre kialakították a rangsorra vonatkozó szempontokat. Nem ma jött létre a számítási rendszer.

2023. jan. 5. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!