Miért a spanyol bajnokság a legerősebb?
Mostanában, ha arról beszélünk a haverokkal, hogy melyik bajnokság milyen erős, és én azt mondom, hogy az angol, akkor mindenki hülyének néz, és mindenki azt mondja, hogy a spanyol bajnokság a legerősebb. De miért is? Az angol bajnokság sokkal kiegyenlítettebb, még az utolsó helyezettnek is van esélye az első ellen, és nem lehet tudni, hogy ki lesz a bajnok. Az angoloknak van több csapatuk is, akik az európai élvonalban vannak: Arsenal, Manchester United, Tottenham, Chelsie, Manchester City, Liverpool. Ezen kívül még olyan jó csapataik is vannak, mint a Millwall, Fullham, Bolton, Stoke City, Everton, és a többi csapat se kutyaütő!
A spanyoloknak meg van két olyan csapatuk, ami az európai élvonalban van: Barcelona, Real Madrid. Általában ez a két csapat nyeri meg a bajnokságot, és a többit simán megveri, szinte minden meccsükön egykapuznak.
Félreértés ne essék, én szeretem a spanyol focit, az angol, és a német után ezt nézem a legtöbbet!
Teljesen igazad van! az angol foci sokkal jobb, élvezetesebb és élvezhetőbb! a spanyoloknál van két csapat azt ennyi . Csak azért dicsérik most a spanyol focit mert megnyerték az eb-t meg a vb-t de ez nem befojásolja a klubcsapatokat csak ök ezt nem látják. és azért mert messi kétszer megkapta az aranylabdát az még nem azt jelenti h ö a világ legjobbja és azt sem jelenti h a barca a legjobb csapat mert nem. én nem szeretem a spanyolokat sokkal inkább az angolt meg a németet. sokkal jobb focit játszanak és ez nem kérdés. a klubcspataikból sem csak 1-2 hires van hanem 6-8. százszor jobb az angol meg a német foci.
és Mindörökre MANCHESTER UNITED <3
A spanyol bajnokság sehol sincs az angolhoz képest.
Kik ott a jó csapatok?Real meg a Barca azt ennyi.
Mellesleg szerintem a Real semmivel sem jobb a MU-tól vagy akár a Chelsea-től se, a Barcánál meg majd kiderül mit kezd a MU-val a Wembleyben, 2008-ban már egyszer megvertük őket.
Na amúgy angol bajnokságban ugye ott van a MU,Chelsea,Arsenal mind nagyon jó csapat, akkor a következő 3-as fogat a L'pool,City,Tottenham na meg van egy nagyon erős középmezőny is....
Nagyon messze van a spanyol bajnokság az angoltól, ezt max a Barca meg a Real drukkerek nem ismerik csak be.
"Nagyon messze van a spanyol bajnokság az angoltól, ezt max a Barca meg a Real drukkerek nem ismerik csak be."
Most, hogy mondod, igazad van! Akik a spanyol focit istenítik, azoknak a nagy része Barca, vagy Real divatdrukker(a legtöbbjük Barcás), akik csak azért szurkolnak ezeknek a csapatoknak, mert most ezeket tartják a legjobbnak. Ha néhány év múlva pl. a Feyenoordot tartanák a legjobbnak, akkor a holland bajnokságot tartanák a legjobbnak, ha a Milan lenne a legjobb, akkor az olaszt, stb.
Remélem a MU rendesen elgatyázza majd a Barcát a döntőben!
azért van spanyolországban is pát jó csapat a barcán és a reálon kívül: valencia, sevilla, atlético, villareal;
ezek igaz hogy a 3-ik helyért meccselnek legtöbbször a bajnokságban, de minden évben ott van 1 vagy 2 közülük a bl-ben vagy az el-ben
angliában pedig pl: a liverpool mostanában nem valami meggyőző (pedig ott ők a kedvenceim)
Hát szerintem a L'pool mos erősödni fog.Igazoltak azért egy Suarezt meg egy Carollt, na meg új edző...
Bajnokságért nem valószínű hogy mennek a közeljövőben(remélem a távoljövöben se:D ) de ott lehetnek az élmezőnyben.
GLORY MU !:)
mert a többség real, vagy barca-fan :P
amúgy szerintem is a PL a legerősebb/legizgalmasabb, aztán pedig a serie a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!