Mióta a spanyol bajnokság a legerősebb?
Figyelt kérdés
Tegnap a Sport2 elnevezésű csatornán a kommentátor azt állította, hogy a spanyol a világ legerősebb labdarúgó bajnoksága... azt hittem megáll bennem az élet. Ez nem szokott nézni Premier League-t? Vélemények? GO GUNNERS!2010. aug. 28. 18:50
1/9 anonim válasza:
tavaly óta azt tartják számon m int legerősebb bajnokság...mondjuk én magam is a Premier League-t tartom annak...mitöbb?! én is Arsenal szurkoló vagyok!;)
2/9 anonim válasza:
Eleg reg. Mondjuk Europaban, mert szerintem meg a Del-Amerikai bajnoksagok kozt akadnak jobbak.
3/9 A kérdező kommentje:
Arsenal, Chelsea, Manchester United, Liverpool, Manchester City, Tottenham, Fulham... míg a másik oldalon Real Madrid, Barcelona, néha Valencia és Sevilla. Ráadásul tavaly a spanyol bajnokság nagyon izgalmas volt, a 3. fordulóban lehetett tudni ki végez az első 2 helyen, ezzel szemben az angol bajnokság pedig végig szoros volt. Nem csak az első 3 hely, hanem a többi helyen 4-5-6-7
2010. aug. 28. 19:00
4/9 A kérdező kommentje:
Elég rég? Tegnap hallottam először, és szvsz ez egy rohadt nagy marhaság. Idén aratni fogunk az európai porondon, van kinn elég csapatunk most.
2010. aug. 28. 19:02
5/9 anonim válasza:
Én az atleticot sem irnám le de tényleg nem a spanyol a legerősebb...
1.Angol (Glory Manchester :DD)
2.Spanyol
3.Olasz
4.Német.
Szerintem.
6/9 A kérdező kommentje:
De ha az Atletico Madrid tavalyi, bajnokságbeli szereplését nézem, akkor nem sok vizet zavart (9.hely)
2010. aug. 28. 20:38
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, en miota komolyabban nezek focit( kb 15 eve) mindig is a spanyol bajnoksag tetszett legjobban es szerintem igenis a legjobb (ha a merkozeselmenyt nezzuk). Aztan ha azt nezzuk hogy melyik orszagbol hany csapat s hogy szerepel europai bajnoksagokban, ugy szerintem nem lehet megmondani hogy melyik a legjobb, mert a 4-5 orszag csapatai valtjak egymast szinte mindig.
8/9 anonim válasza:
a Premier League a legerősebb, csak reklámfogás miatt mondták, nem ez az első baromság amit azért mondanak a Sport2-őn, hogy minél többen nézzék őket... de szerintem az Atletico tavaly is jobb volt mint a Sevilla, idén meg a Valencia kiárusításának köszönhetően a La Liga 3. legjobb csapata lett... YNWA!
9/9 anonim válasza:
Igaz ugyan, hogy a Premier Ligában több az európai szinten is erős csapat, több a meglepetés eredmény, de szerintem az ottani élmenők aligha rúghatnak már labdába a Real és a Barca ellen, lásd idei BL kiírás...Ugyanezen sorozat csoportkörében idén a holland, illetve olasz bajnok és a Madrid között mérföldes volt a távolság, nem tudom, képes lett volna-e erre a Manchester, vagy a Manchester United.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!