Milyen sportot ajánlnanátok egy 22 éves lánynak?
Eddig csak önvédelmi sportot űztem, azt se sokáig és csak azért mert iskloai óra volt.
Most szeretnék elkezdeni komolyabban valamit. Tudom, nem ennyi idősen kellene ilyenen gondolkodni, de mindenképp szeretnék valamit komolyabban csinálni.
futás, úszás..
vagy szexelj sokat ;) az is jóóó
Az megvan :)
Végülis nem alakformálás miatt szeretném, hanem eredményeket szeretnék elérni. A teniszre gondoltam.
Eredményt már nem fogsz tudni elérni semmilyen sportban, ahhoz gyerekként kellett volna elkezdeni.
A teniszt csak támogatni tudom, én magam is teniszedző vagyok :)
Szia :)
Én a röplabdát szeretném neked ajánlani :)
Sok sikert hozzá :D
22:06
A testépítés nem sport, felszteroidozni bármilyen korban fel lehet magad 35 előtt.
A 2. példádról nem tudtam kivenni sajnos, hogy kicsoda / micsoda. De ha Ju Jitsu-ra gondolsz akkor az szintén nem sport, hanem harcművészet, ráadásul japán tradicionális, ahol már évszázadok óta az az elfogadott (és logikus is), hogy felnőttként kezdik el tanulni, nem gyerekként.
Szóval ismétlem, eredményt (ha csak a 2. osztály nem számít annak) NEM lehet elérni SPORTBAN úgy, hogy 22 évesen kezded. Ahhoz millió az egyhez szupertehetségnek kéne lenned párosítva különleges akaraterővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!