Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen sportot ajánlnanátok...

Milyen sportot ajánlnanátok egy 22 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Eddig csak önvédelmi sportot űztem, azt se sokáig és csak azért mert iskloai óra volt.

Most szeretnék elkezdeni komolyabban valamit. Tudom, nem ennyi idősen kellene ilyenen gondolkodni, de mindenképp szeretnék valamit komolyabban csinálni.

2010. szept. 30. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

futás, úszás..

vagy szexelj sokat ;) az is jóóó

2010. szept. 30. 18:38
 2/12 A kérdező kommentje:

Az megvan :)

Végülis nem alakformálás miatt szeretném, hanem eredményeket szeretnék elérni. A teniszre gondoltam.

2010. szept. 30. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Én kizilabdát ajálanák de jó a tenisz is de focit semmiképpen se mert az nagyon fárasztó meg inkább fiús sport, én focizok alig birom ki a meccset. ja meg sok szexelést végülis az is sport főleg ha lovagolsz a fa**on. Szia
2010. szept. 30. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Fitnesz.Azok a csajok néznek ki a legjobban,főleg a fitnesz modell kategóriában indulók.Erről lekésni sem lehet,mert elég sokan akkor kezdik,amikor az alapsportágukból már kiöregedtek.Van amatőr és profi szint is.Amatőrön már egy év edzés után is indulhatsz,van aki még korábban is nevez már.
2010. szept. 30. 20:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Capoeira
2010. szept. 30. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:

Eredményt már nem fogsz tudni elérni semmilyen sportban, ahhoz gyerekként kellett volna elkezdeni.

A teniszt csak támogatni tudom, én magam is teniszedző vagyok :)

2010. okt. 1. 18:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsóval nem értek egyet.Chris Dickherson 24 évesen volt először konditeremben és Mr Olympia lett.A Cápa becenevű jiujicus meg kb 30 évesen ment le edzeni 10 év heroin után és mára nem tudom hányszoros Európa bajnok.22 évesen nincs lekésve semmiről a kérdező.
2010. okt. 1. 22:06
 8/12 EAH5770 válasza:

Szia :)

Én a röplabdát szeretném neked ajánlani :)

Sok sikert hozzá :D

2010. okt. 1. 22:11
 9/12 anonim ***** válasza:

22:06

A testépítés nem sport, felszteroidozni bármilyen korban fel lehet magad 35 előtt.

A 2. példádról nem tudtam kivenni sajnos, hogy kicsoda / micsoda. De ha Ju Jitsu-ra gondolsz akkor az szintén nem sport, hanem harcművészet, ráadásul japán tradicionális, ahol már évszázadok óta az az elfogadott (és logikus is), hogy felnőttként kezdik el tanulni, nem gyerekként.

Szóval ismétlem, eredményt (ha csak a 2. osztály nem számít annak) NEM lehet elérni SPORTBAN úgy, hogy 22 évesen kezded. Ahhoz millió az egyhez szupertehetségnek kéne lenned párosítva különleges akaraterővel.

2010. okt. 2. 09:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Brazil jiujicu,tehát Brazília egyik nemzeti sportja a capoeira és a foci mellett,nem a Japán jujicu abból csak kialakult,de mindegy.
2010. okt. 2. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!