Christiano Ronaldot kirúgta a Menchester United miközben a foci VB-n zajlik! Most a portugál válogatottban nyújtott teljesítménye alapján kaphat új klubszerződést, vagy végleg visszavonul?
Figyelt kérdés
Esetleg egy gazdag arab csapat leigazolja és abban fejezi be a pályafutását C Ronaldo?2022. nov. 22. 20:44
1/8 anonim válasza:
Krittyiánó Ronaldo már nem tényező a fociban 2022ben.
2/8 A kérdező kommentje:
Messi se az nézd meg hogy megverte őket egy senkikből álló arab csapat.
2022. nov. 22. 21:03
3/8 anonim válasza:
Én azt se értettem minek igazolta le a MU ha nem is játszatták meg alapból nem is kezdtek nagyon semmit vele.
Amúgy szerintem is inkább valami kevésbé kiélezett, de annál többet fizető csapatot fog keresni, mert már kiöregedőben van, őt tuti mindenhol leigazolnák és akinek lenne rá keret, az ki is fizetné amennyit kér, így bőven válogathat.
4/8 anonim válasza:
Ha van esze visszamegy a Sportinghoz és így tulajdonképpen a két nevelő klubját be is járja.
5/8 anonim válasza:
Én a helyében egy el/konferencia liga csapatot keresnék
6/8 MDaniel98 válasza:
Igazából vagy ez, vagy a Sporting, a nyilatkozata és a fizetése miatt szerintem komoly PL csapat már nem nagyon akar vele semmit sem kezdeni a többiek meg nem bírják megfizetni.
7/8 anonim válasza:
Szerintem a Psg lecsap rá. Mbappe úgy is menni akar, ha őt lepattintjak akkor kell egy jó csatár, Ronaldo meg hiába idős, még mindig a vilag egyik legjobbja. A PénzSG-nek futná is a fizujára. Egy Neymar-Ronaldo-Messi trió azért nagyot menne. Ronaldo meg azt nyilatkozta, hogy nem lehetlen, hogy Párizsba menjen
8/8 anonim válasza:
Leigazolja majd a szaúdi Al Hilal, oszt jóvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!