Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Plzen vs Barcelona illetve...

Plzen vs Barcelona illetve glasgow vs ajax vélemények?

Figyelt kérdés

2022. nov. 1. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Barcelona rúg minimum 3at, Plzen 0át.

Ajax győz 3-1re

2022. nov. 1. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Barcára fogadtam, hogy nyer több, mint 1,5 góllal és az Ajaxot is megraktam győztesnek. Simán jött.

(Ami inkább meglepett az a Liverpool-Napoli volt. A Leeds ellen kikapnak a Napoli meg nem bírta megverni őket. A Bayern kezezése után nem megadott büntetőről ne is beszéljünk.)

Na mindegy, nem megyek bele, biztos voltam a Barca és az Ajax győzelmében.

2022. nov. 1. 23:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves 2.: Azért ne feledjük, hogy a Napolinak az volt a lényeg, hogy ne kapjanak ki 3-mal. Azaz nem volt túl motivált a csapat.

Nem azt mondom, nem akartak nyerni, de korán nem bánkódtak annyira a 0-2 miatt...

2022. nov. 2. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, de a Liverpool szenvedése a Ledds elleni meccs után arra engedett következtetni, hogy egy Napoli kaloberű csapat odaver nekik. Pedig azon a bizonyos bajnoki meccsen fent voltak az alapeberek. Nem foghatják rá, hogy a bajnokságot most elengednék.
2022. nov. 2. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!