Mi a véleményetem arról ha egy Real Madrid szurkólóból Barcelona szurkoló lesz? 19/F
Véleményem szerint egy magyar ember nem tud kötődni egy külföldi csapathoz úgy, mint egy hazaihoz, csak divatdrukker.
Nekem fizethetnének akár 1 milliárdot is, de akkor sem tudnék az Újpestnek drukkolni tiszta szívből. Természetesen Ferencváros drukker vagyok 11 éves korom óta. S ha tehetem, akkor a legtöbb szakosztály meccsét megnézem, nem csak a labdarúgókat.
Nincs ezzel semmi baj. Az ember változik. Ha a Barcát jobban kedveled már akkor legyél Barca drukker.
Csak a fanatikusok szerint bűn átpártolni a riválishoz. Hasonló agymosás ez ahhoz, minthogy nem hagyhatja ott az ember azt a vallást, amiben született.
Szóval nincs baj, bár mondom ezt ugy, hogy nem vagyok egyik csapat elkötelezett szurkolója sem, bár régen Barcás voltam. Addig még Ronaldinho ott játszott, nekik szurkoltam.
Nem csak a saját városodhoz/körzetedhez tudsz igazán rajongani, 1-es.
Én sokáig szerettem a Barcát, de a mostani játékosok zöme nekem nagyon unszimpatikus és nem testesítik meg a Barca szellemiségét, hány katalán van a csapatban? Még mindig több ez, mint egy klub?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!