Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak én néznek meg egy Magyaro...

Csak én néznek meg egy Magyarország - Argentína meccset Messi búcsú meccsének?

Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
wut?
2022. okt. 21. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Magyarok biztos nagyon szívesen néznék, de az összes többi országot hidegenhagyná, hogy magyarok az argentínok ellenfele.

Szerintem olyan búcsúmeccset érdemel, ami egy "kevert" El Classico lenne, olyan játékosokkal, mint Suarez, Neymar és arra a meccsre válogatott társai is barcások lehetnének. Ronaldo erre a baratságos meccsre visszatérne a Realhoz, ahogy Ramos is

2022. okt. 21. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez megvalósulna, valószínűleg 1 vagy 2 nap alatt elfogyna az összes jegy. De nem tartom valószínűnek, hogy lesz ilyen.
2022. okt. 24. 02:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek mi lenne a végeredmény?
2022. nov. 2. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a magyarok odatennék magukat, hogy megint alkossanak valamit, de ha az argentínok is így tesznek, akkor nem kell szakértőnek lenni, hogy rájöjjünk, valószínűleg elkalapálnának minket. Ha nem is nagyon, de olyan 2:0 vagy 3:1 körülire számítanék.
2022. nov. 2. 19:13
 6/6 NTBS ***** válasza:
100%
Nem, én is megnézném.
2022. nov. 2. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!