Melyik londoni foci klub a legszimpatikusabb neked?
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 22:26
11/22 anonim válasza:
Az viszont igaz, hogy az Arsenalt Dél-Londonban alapították, és később költöztek északra a Tottenham mellé. Szóval az Arsenal egy migráns csapat.
12/22 A kérdező kommentje:
#7 Az Arsenal 1 KEK-et nyert, a Tottenham pedig szintén 1 KEK-et és 2 UEFA-kupát. Tehát Európában valóban többet nyert a Spurs. Az Arsenal csak Angliában nagy csapat.
2022. okt. 19. 12:14
14/22 A kérdező kommentje:
Mindkettőt szereted?
2022. okt. 19. 18:25
15/22 anonim válasza:
En azt olvastam hogy, unszimpatikus😅 és a két legunszimpatikusabbat írtam
16/22 A kérdező kommentje:
Az kemény :D
2022. okt. 19. 19:09
18/22 anonim válasza:
ezek közül a West Ham, de amúgy csak a Man United:)
19/22 anonim válasza:
11 éve vagyok Arsenalos, tényleg nagyon kevés európai trófeájuk van, de ha most megmarad a gerinc és pár éven belül vesznek néhány sztárt, akkor meglehet a BL- győzelem. 2006- ban még nem is néztem focit, de sírni hajt, amikor a döntőt nézem, egy karnyújtásnyira volt a győzelem, de sajnos nem lett meg. Henry nagyon rossz napirendi forgott ki, nem jött össze semmi neki, akkor jött a piros lap, ha Lehmann maradt volna a kapuban, akkor talán még rúgtak volna még egy gólt és lenne egy BL- ünk :( meg 2001- ben is nem értem, hogy hogy nem tudták megnyeri az UEFA kupát :(
20/22 anonim válasza:
A Chelsea egy kapa szar, egy vagon tippmixet buktam már rajtuk a sorozatos 0-0-ikkal, rohadjanak meg ahol vannak. Ha ők lennének az utolsó csapat a világon, akkor inkább nem néznék focit.
A Tottenhammal nincs bajom, nekem az Arsenal jellegtelen, a West Ham még inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!