Nemzetek ligája jegy hogyan?
Sziasztok!
A szeptemberi meccsek egyikére szeretnénk eljutni, érdeklődnék hogy kb mikortól lehet jegyet benni, van e erre bármilyen szabály?
Budapesten lévő meccsre szeretnénk menni, arra hogy melyik szektorba veszem a jegyet van e valami szabály? Hova vehetem ha magyar vagyok hol vannak a külföldi szurkolók?
Illetve ha én néhány játékos miatt megyek ki, akik egyébként egy csapatban vannak, akkor lehet rajtam bármi ami arra utal, hogy én annak a klubnak szurkolok vagy csak a nemzetek színei?
Kb 1 hónappal előtte kezdik árulni, akkor lesz fent a válogatott meccs. Nem árt, ha MLSZ klubtag vagy és van szurkolói kártyád, mert akkor néhány nappal előbb tudsz jegyet venni. Ez alatt a néhány nap alatt akár a Puskásba is elfogyhat az összes jegy, bőven van annyi klubtag.
Lehet rajtad bármi, kivéve persze önkényuralmi jelkép, meg egyéb, amúgy máshol is tiltott dolgok. Ülhetsz akár olasz mezben is a magyar lelátó közepén, esetleg kicsit nedvesebb lesz, mint másoké...
Hogy tudok MLSZ klubtag lenni és szurkolói kártyát igenyelni? Mennyibe kerül?
Jegyfoglalásnál honnan tudom melyik helyek vannak a magyar és melyikek az olasz szurkolóknak?
Itt találod az infót a klubkártyához (ami közben már Futballkártya lett).
Itt pedig a szurkolói klubtagságról az infót.
"Jegyfoglalásnál honnan tudom melyik helyek vannak a magyar és melyikek az olasz szurkolóknak?"
Itthon nem tudsz olasz szurkolóknak fenntartott jegyet venni. Válogatott meccseknél a magyar fociszövetség (aka MLSZ) a vendég fociszövetség részére biztosít x db jegyet, amit az ottani szövetség ad oda/ad el/oszt szét saját hatáskörben.
Tehát csak olyan helyeket fog neked mutatni, ahol a magyar szurkolók lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!