Melyik focicsapatnak szurkoljak?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés tudom. Most kezdtem el nézni a meccseket, inkább a nemzetközi kupákat. Szóval melyik (ismertebb) csapat az akire jellemző hogy sosem adják fel, a végsőkig küzdenek és mellé viszonylag látványos focit tudnak produkálni?2022. ápr. 5. 21:01
1/10 anonim válasza:
Azt csak te tudod eldömtemi, neked melyik csapat szimpatikus. Gyerekkorom óta nézem a forma egyet apámmal, attól, hogy ő világéletében a mercedesnek szurkolt és ezt láttam én nem lettem mercedes szurkoló :D Nekem a redbull a szimpatikus kész.
2/10 anonim válasza:
Én Villarreal szurkoló vagyok, de ez nem úgy jött hogy eldöntöttem hogy na akkor az leszek. Idővel a csapat rántott be magával. Ne úgy válassz csapatot hogy melyik a híresebb jó csapat hanem nézd a meccseket és hagyd higy kiválasszon az egyik csapat.
3/10 anonim válasza:
Barcelona szurkoló vagyok. A Barca most mászott ki egy hatalmas gödörből és fiatal tehetségekkel indulnak újra.
Egyébként az ismertség nem minden,pl ott a PSG, akik semmi élvezhetőt nem produkáltak és minden csak a pénzről szól.
Nézz sok meccset, idővel úgyis rájösz mi tetszik.
4/10 A kérdező kommentje:
Most nézem a City-Athletico meccset például, a City mindig szimpatikus volt, főleg hogy ott van nekik a United egy nagyobb rivális egyazon városból, szerintem elég jók.
2022. ápr. 5. 22:38
5/10 anonim válasza:
Jól van, akkor a nagy rákészülés ellenére elég gyorsan sikerült kiválasztanod a végtelen arab olajpénzzel kitömött default hülyegyerek opciót, épp az egyik legendásan harcias és erőn felül teljesítő klub ellenében! Gratula!
6/10 anonim válasza:
Különdíj: először használta valaki egy mondatban a Manchester City és szimpatikus szavakat.
7/10 anonim válasza:
A City ma nagyon szimpatikus módon átadta a BL-döntős helyét egy valódi csapatnak. Nem volt könnyű a 90. perc után három gólt kapni, de egy olyan szimpatikus csapat mint a City ezt is megteszi a futball érdekében. Hiszen nem vetne jó fényt a futballra, ha BL-kupát kilóra lehetne venni. Hahahaha
9/10 anonim válasza:
De míért nin csitt senki akivel beszélgetnél kérdező?
Én ittlennék amúgy , melyik fórum megy most itt a ?
10/10 anonim válasza:
szerintem a Real Madridnak szurkolj kérdező, én is nekik szurkolok a haverokkl, családtagjaimmal stb. Ők a legsikeresebbek amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!