Sportfogadók! Mi az amire tippeljek? Egyszerűen olyan eredmények, kimenetelek születnek, hogy elképesztő.
Egyszerűen már semmi olyan esemény nincs, amik jönnének, legalábbis amivel pozitív hozamba lehet kerülni.
Marseille - Ajaccio: Marseille győzelem. Végeredmény: 1-2. Az eddig egyetlen döntetlent elérő, a többi meccsein kikapó Ajaccio megveri az eddig, a bajnokságban veretlen (Jó a BL-ben rosszul szerepelnek, de az más) Marseillet-t, ráadásul idegenben.
Brighton - Tottenham: Megfigyelve a Brighton eddigi teljesítményét, főleg legutóbb a Liverpoolnak is simán berámoltak 3 gólt, gondoltam a mindkét csapat szerez gólt jó tipp lehet. Hát persze, hogy ilyenkor lehozza az erősebbnek mondott csapat kapott nélkül a meccset.
FC Bruges- Westerlo: FC Bruges bomba formában menetel a BL-ben, olyan csapatok vernek el, hogy senki nem gondolta volna, hogy nem ők lesznek a biztos kiesők a csoportból a sorsoláskor. Erre, mikor épp ezt a postot írom, már 2-0-ra vezet idegenben a Westerlo. Visszamentem az eredményekben és legutóbb bajnoki meccsen, egészen 1999-ig kellett visszamennem, hogy Westerlo győzelmet találjak, akár egyik játszott otthon, akár a másik. Úgy gondoltam most is meglehet, hát, persze, hogy ismét egy bukó tipp..
Dortmund - Bayern München: Oké, a legnagyobb német rangadó, ez az a kategória, ami bármi lehet (lásd legutóbb a West Ham - Tottenham, hiába, hogy a West Ham akkor gyengélkedett, de még is csak egy derbi így X lett, ezeket alapba kerülni szoktam tippelésnél, de most kivételt tettem a Bayern meccsen), azért mert a statisztika azt mutatta. Legutóbb bajnoki meccsen 2018-ban verte meg a Dortmund a legfőbb riválisát, most persze, hogy nem ez az eredmény jött.
A mai nap számomra legnagyobb meglepetése:
Bochum - Frankfurt: Nem is mertem tenni a Frankfurta, azt tettem, hogy a Frankfurt szerez legalább egy gólt. Megnézve a Bochum eddigi teljesítményét a bajnokságban, meg hétköznap is döntetlent értek el egy Spurs ellen, ami elég jó eredménynek bizonyul számukra.A Bochum ezen meccs előtt egyetlen egy döntetlent ért el a szezonban, minden más meccsen vereséget szenvedtek. Egy alsóbb osztályú csapatot sikerült legyőzniük a kupában és ennyi. Most meg sima 3-at vernek egy jóval magasabban jegyzett, jobb teljesítményt nyújtó gárda ellen...
A Leverkusen - Schalke meccset direkt nem írom ide, mert ott is úgy gondoltam, hogy a Schalke lőni fog legalább egy gólt, annyira szét volt esve utóbbi időkben a Leverkusen. Csak ott elsiklottam felette, hogy az edzőt kirúgták.
Jó, jött pár papírforma eredmény is: Chelsea nyert, de mivel új még az edző, nem mertem a győzelmükre fogadni, hiába a Milan elleni jó teljesítmény. A Chelsea számomra pont az a csapat, mint a United. Hiába, hogy van 1 vagy 2 jó meccsük, utána szokott jönni mindig az, hogy jön megint a rossz széria és majd kifognak kapni simán egy kiesés ellen küzdő csapattól...satöbbi.
Vagy az Atletico Madrid, ahol mindig benne van a rizikó, hogy X lesz az antifocijukkal.
Vagy a BL meccsek is, legutóbb az Inter - Barca. Az Inter gyengélkedett a bajnokságban, a Barca hozta a meccseit, mondom egy Barcelona gól csak beakad... Hát persze, hogy nem.
Talán akikre merek fogadni ez a Manchester City, illetve a Real Madrid.
Amikor elkezdtem játszani, olyan 2011 körül, akkor érdekes jöttek a szelvények, nem győztem kiváltani őket (akkor még papír alapon játszottam), most meg minden kuka.
Mi lehet vajon a nyerő taktika? Hogyan elemezzek ki jobban meccseket?
Szia! Ha véletlenszerűen rakod meg a tippeket, akkor hosszútávon biztos, hogy veszteséges leszel. Ha veszünk egy 2,5 fölé/alá fogadási lehetőséget, akkor a szorzók 1,90-1,90 vagy néhány bukinál 1,95-1,95, miközben a valószínűsége 50% (2 kimenetel: több v. kevesebb), ami 2-es szorzó. A 2,00-1,95=0,05 a fogadóiroda profitja/marginja.
Akkor tudsz nyereséges lenni, ha olyan fogadásokat tudsz megtenni, ahol az ajánlott odds magasabb, mint a valós valószínűség. Ilyen fogadásokat hasonlít és gyűjt össze főleg alacsonyabb ligákból a RebelBetting, én ezt használom.
Ha kérdésed van keress nyugodtan, szívesen segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!