Tippmixpro-n valaki játszik v-sportot?
Figyelt kérdés
Én személy szerint múltkor kipróbáltam először 1000 Ft pluszban voltam, majd 2000 mínuszban voltam, újra nyertem 1000-et, majd még 3000 mínusz jött így abbahagytam véglegesen.
Azt éreztem hogy tudják mire teszek így könnyen jön olyan eredmény, ami nekem nem jó.
Személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy ki hogyan áll ezzel.
2022. szept. 13. 01:03
1/4 anonim válasza:
Átbaszás a V-sport... Ne tegyél olyanra, ami gépi és nem valódi. Mindig a Zrt jár jól, valószínüleg amikor nyersz, a másik eredményen van nagyobb pénz felrakva összességében
2/4 anonim válasza:
Lutri az egész, de én szoktam játszani. Pl ha 4-5 meccse nem volt minimum 3 gól akkor megteszem, vagy épp régen nyert a hazai stb. Ezekből választok 2-t és megteszem 2-3ezerért. Volt olyan, hogy igy mentem fel 150ezerre egy nap alatt, ki is utaltam. De ez olyan kb, mint a kaparós sorsjegy:) Algoritmus ellen nincs logika és taktika:)
3/4 anonim válasza:
Itt valaki azt állította egy korábbi bejegyzésben, hogy nyerő taktikája van, és már sokat nyert, de nagy valószínűséggel csak hazudik.
4/4 Lacus28 válasza:
Hali!
Igaz lassan egy éves a dolog,de jutottál a témában valamire?
A nyerő taktika nem feltétlen hazugság ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!