Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmixpro elhalasztott...

Tippmixpro elhalasztott mérkőzés,mi az eljárás ilyenkor?

Figyelt kérdés
Tippmixpron megraktam egy szelvényen két focimeccset,abból az egyik jött is,a másikat viszont elhalasztották.Azóta eltelt 24 óra,a meccs pótlási időpontjáról semmi info.Ilyenkor hogy szokott eljárnj a tippmixpro?Mennyi időt kell várni hogy 1.0-s oddsnak tekintsék és megkapjam a nyereményem? Vagy ilyenkor ha pl. 2 hét múlva pótolják a meccset,meg kell várjam azt?

2021. dec. 27. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
72 óra.
2021. dec. 27. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
A nyereményedért már most mehetsz. Azt a meccset nem várja + a szerencse zrt.
2021. dec. 27. 17:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Online felületről van szó, az egyik eseményre már írja,hogy nyertes, a másikat (amit elhalasztottak) nyitottnak jelzi még. Érdekes-így bent áll a pénzem, nem találom korrektnek, de remélem minnél hamarabb kivehetem a pénzt.
2021. dec. 27. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Ez nem igaz, nekem is volt már ilyen, és napokig tartott mire jóváírták. Ha jól emlékszem hétfői elhalasztott meccset csütörtök-péntek tájékán írták jóva, mert van valami szabály hogy a következő fogadási hét első napjáig kell jóváírni egyes odssal.

2021. dec. 27. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
42%

Fijjug-írta Reich Ernő.

Annyira meg vagytok szorulva a nagy nyeremények után ,hogy 72 órát sem bírtok várni ?

A tőzsdén sokszor hónapokat kell várni...vagy évekat..

2021. dec. 28. 09:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!