Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Messi pàlyafutàsa mièrt nem...

Messi pàlyafutàsa mièrt nem kap annyi kritikàt mint Ronaldoè?

Figyelt kérdés
Nem tudom mièrt kezeli a mèdia ès a focirajongòk többsège itthon ès külföldön is az egyik jàtèkost ennyire pozitívan a màsikat negatívan.Ronaldo amikor elment a juventusba azt mondta mindenki egy csapatos bajnoksàgba igazolt.Amikor Messi a psgbe akkor ez alig volt olvashatò.Cr egèsz jò gòlàtlaggal zàrt a juvèba öregemberkènt de ezt mint szàmit hiszen egy semilyen bajnoksàgba lötte ezeket a gòlokat de ha Messi lötte volna akkor màs lett volna a megitèlèse.De ugyanez van ha Cr rùg egy kiscsapatnak mesterhàrmast akkor azt egy kiscsapatnak rùgta ha Messi csinàlja akkor az a vilàg csodàja.Vagy elöző szezonban nem ùgy ment a unitednek ronaldo hibàja egyedül akkor nincsen a csapatban mèg 10 jatèkos akit lehet okolni de amikor a barca alibizett akkor ott van az a tíz jàtèkos akit lehet hibàztatni meg az edző akkor nem kell egyedül elvinni a balhèt.Hozzàteszem nem akarok senkit megsèrteni csak nem èrtem hogy lehet a kettő jàtèkost összehasonlitani hogy ki a jobb focista ha a tömeg Messivel kapcsolatban ennyire elfogult.

2022. aug. 9. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Mert Messi szerény és nem hisztizik annyit akkor sem ha épp nem a legjobb helyzetben van.

Ronaldo meg folyton csak sír a földön hemperegve már azért is ha nem kezdő egy meccsen.

2022. aug. 10. 05:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Hàt nem tudom van igazsàg rèsze a dolognak amit ìrsz, de szerintem Cr gyöztes mentalitàsa hozza magàval a hisztiket meg hogy mèg mindig a legjobb akar lenni ennyi siker utàn ennyi èvesen is ès nehezebben èrinti ha nem ùgy megy a jàtèk.De azèrt Messinek is meg voltak a ezek a dolgok karrierje alatt nem ő volt aki csapatkapitànykènt a vesztes 2016-os Copa America döntő utàn bejelentette màsnap visszavonulàsàt a vàlogatottòl vagy amikor a Bayern 8at rùgott a Barcànak nem kritizàlta a klubot ès az edzőt ès kijelentette hogy màr nem akar ott jàtszani.
2022. aug. 10. 13:21
 3/5 Psycho ***** válasza:
100%

Látod, ez érdekes kérdés, mert én meg rengeteg helyen látom, hogy ostorozzák Messit. Kap mindkettőjük rengeteg pozitívat, meg rengeteg negatívat is.

De valahol #1 véleményét osztom, még ha nem is ennyire élesen. Messi és Ronaldo imidzse ég és föld. Ronaldo valóban munkamániás, eléggé narcisztikus, viszont pont emiatt jóval nehezebben viseli a kudarcot (legalább is a külsőleg látható viselkedéses jeleket értve ez alatt). Emiatt Messi többeknek szimpatikusabb, ergo kevesebbet kritizálják. Talán ez az oka...?

2022. aug. 11. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is így van. Az, hogy miért... Érdekes kérdés. Talán a játékosprofiljuk, "személyiségük" miatt. (Azért tettem idézőjeleket, mert ugye valójában egyiküket sem ismerem.) Ronaldo imidzséből nagyon könnyű főként a rosszat látni. Ha valaki nem akarja észrevenni a jó oldalát, nem is fogja. És akkor jönnek a kifogások. Könnyű úgy egy csomó gólt rúgni, ha egy egész csapat játszik alattad!, Nem számít, ha ő egyedül jól teljesít, ha nem megy a csapatnak, az attól még rajta múlik! ...stb.

Messi egy jóval csöndesebb figura, sokkal kevesebbet lehet olvasni róla botrányok, átigazolási pletykák, vagy egyéb finomságokkal kapcsolatban. Ez azoknak, akik csak a felszínt kapargatják, és nem érdekli őket mélyebben a dolog, elég lehet ahhoz, hogy szimpatikusabbnak tartsák Ronaldonál.

Nem tudják, de nem is akarják tudni, hogy Messi is hisztizik ám rendesen, csak nem feltétlenül a pályán. De mi van azzal, amikor a válogatottja szövetségi kapitányának megtiltja egy játékos behívását? Vagy amikor a lecserélése miatt nem hajlandó kezetfogni az edzővel?...

Aztán vannak azok is, akiket ez az egész abszolút nem érdekel, csak azt nézik, hogy mit csinálnak a pályán. Messi játéka szimpatikusabb nekik, és mivel ők örök riválisok, ahol érik, kritizálják Ronaldot.

Én személy szerint a portugál táborát erősítem, mert tetszik, hogy van játékkedve, szenvedélye a pályán. Messinél én csak fapofát meg fanyalgást látok.

De ez persze csak személyes vélemény.

2022. aug. 11. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint már kisgyerekkorom óta Ronaldo a kedvenc focistám.

Viszont azt el kell ismerni, hogy iszonyatosan nagyképű, és ha elveszít valamit, egyből megy a hiszti.

Messi viszont szerény, és egyszer nem láttuk hisztizni.

Talán ezért... De ez csak találgatás, személyes véleményem.

2022. aug. 19. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!