Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Amíg CR7 és Messi abba nem...

Amíg CR7 és Messi abba nem hagyja a pályafutását, csak ők ketten nyerhetik az aranylabdát?

Figyelt kérdés
2019. jún. 2. 01:38
 1/6 A kérdező kommentje:

Elnézést, most látom, hogy tavaly Luca Modric nyerte.

Ez esetben átfogalmazom a kérdést:

Modric győzelmével elképzelhető, hogy a következő években vegyes legyen a győztesek száma? Mondjuk Neymar és mások nyerjenek, vagy hamarosan "visszaáll a rend" és még vagy 5 évig CR7 és Messi fog versenyezni egymással?

2019. jún. 2. 01:42
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Hát, Modric aranylabdája is igen nevetségesre sikeredett, egyértelműen az volt a cél, hogy megszakítsák a sorozatot.

Ebben az évben, kérdéses a dolog. Ronaldo ugye szóba se jöhet nagyon, Messi ugyan remek szezont futott, a BL miatt, viszont lehet lemarad róla. Véleményem szerint Liverpool játékos kéne, hogy kapja, olyan aki tényleg kiemelkedő teljesítményt nyújtott, lásd Van Dijk, esetleg Salah. Mindenesetre talán az egyik legnyíltabb szavazás lesz az idei.

2019. jún. 2. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:
vagy Hazard, Mpabbe
2019. jún. 2. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Ahogy tavaly odaadták Modricnak, így idén is nyerheti más ugyanúgy. Jelen pillanatban én úgy érzem hogy Messi és Van Dijk között van a verseny, ha más nyerne az elég meglepő lenne. Nyilván Hazard vagy Mbappe a BL teljesítményük miatt szóba sem jönnek. Idén a Poolból Van Dijknak volt a legjobb szezonja, egyénileg Messi volt a legjobb tehát ők jönnek szóba. Salah szezonja idén nem volt annyira kiemelkedő, esetleg vagy ő vagy Mané beférhet a top 3-ba de nem hinném hogy ők nyernék. Messi és Van Dijk között dőlhet el szerintem, az őszi teljesítményük alapján.
2019. jún. 3. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Mbappe-t én a Vb győzelem miatt említettem, azért az nagy dolog, Messinek és Ronaldonak eddig még nem jött össze az egyszer sem
2019. jún. 3. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Modric megszavazásával számomra nevetségessé vált ez az egész. És nem azért, mert Messi vagy Ronaldo még ebben a viszonylag gyengébb szezonjukban is jobb volt nála, hanem azért, mert francia játékosok közül is lett volna, aki sokkal jobban rászolgált.
2019. jún. 14. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!