Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nagy Ádám pályafutása hol...

Nagy Ádám pályafutása hol siklott félre?

Figyelt kérdés
Elég jól indult, a 2016-os EB-n jól jatszott, külföldi szaklapok is az EB legjobb fiatal játékosai közé sorolták, aztán topligákból kapott ajánlotokat, 21 évesen kezdőjátékos volt a Bolognában (Serie A), majd ott egyre többet padoztatták, végül alig-alig játszott, eligazolt Bristol Cityhez az angol másodosztályba, onnan pedig idén az olasz másodosztályú Pisához (ugyan feljutó helyen állnak, de még messze a szezon vége). Én ezt nem nevezném valami sikeres karriernek, ahhoz képest milyen nagy reményekkel indult, mára alig hallani róla, teljesen beleszürkült a mezőnybe.
2021. dec. 20. 10:30
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

A Bolognában, mert Sinisa Mihajlovics nem rokonszenvezett vele, így a kezdeti hype után hamar peremember lett. Nem oda, hanem egy osztrák, vagy egy kisebb német klubba kellett volna mennie, azóta már lehet világklasszis hatos lenne, ha nem úgy tesz.

Egyébként teljesen tudatosnak tűnik nekem a Pisaba való igazolása. Jó eséllyel feljutnak, és, ha olyan projekt indul be ott, akkor meg is ragadhatnak a Serie A-ban.

Amúgy magyar szinten jó karriert futott be Nagy Ádám is. Nyilván több volt benne, de még nem temetem, nincs még 30 éves.

2021. dec. 20. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem siklott az annyira félre. Többé-kevésbé ennyi volt benne. Azért nem egy Szoboszlai-szintű játékosról beszélünk, akiért Premier League- vagy Bundesliga-élcsapatok versenyeztek volna.
2021. dec. 20. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a bologna után milyen lehetőségei voltak, de nekem a Bristolba igazolása tűnt kicsit meggondolatlannak. Bár a játék ott is megyegetett neki és a szurkolók elégedettek voltak vele.

Ő megmondta, hogy mindenképp vissza akart térni Olaszországba, mivel gondolom serieA csapat nem hívott angol másodosztályból játékost, ezért serieB feljutó-esélyes csapathoz szerződött. Nincs ez a pályafutás még félrecsúszva.

2021. dec. 20. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Már a magyar utánpótlás nevelésben valószínűleg. A Bolognában a fizikumával voltak gondok, amikor játékstílust váltott a csapat és kemény védekezésre épültek, akkor Ádám nem fért be már.

Annyira egyébként nem siklott félre a karriere, sokaknak ennyi sem jut, illetve sokan örülnének, ha oda eljutottak volna, mint ő.

2021. dec. 20. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Én tisztelem, férfi létemre sírni is szoktam, ha gólt lő. Nem bánatomban!
2023. márc. 7. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!