Tudnátok segítséget nyújtani a focival kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Az iskolában megrendezésre kerül egy foci verseny és hétfőn fogunk egy meccset játszani az ellenféllel, hogy ki kerüljön be. Milyen taktikát javasoltok, hogyan nyerjük meg?
Én kapus poszton szeretek játszani de azt mondták a többiek, hogy bárhol jó vagyok, viszont nem tudok ott lenni mindenhol.
2022. máj. 27. 17:36
1/3 anonim válasza:
Hány fős csapatok vannak? Futball vagy futsall szabályok szerint? Van másik kapusotok?
2/3 A kérdező kommentje:
4+1 és sima focis szabályok műfüves pálya. Nincs másik
2022. máj. 28. 15:25
3/3 anonim válasza:
Akkor te maradj kapuban. Hátul mindig legyen legalább egy ember védekezni. Én szélén játszanék, azok felfutnak, beadják a középsőnek.
Másik, ami nálunk bevált és leginkább javaslom, hogy passzoljatok sokszor. Játszatok tiki-takát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!