Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan tegyem túl magamat ezen?

Hogyan tegyem túl magamat ezen?

Figyelt kérdés
Tettem 50 ezret a Rangers-Leipzig meccsre, hogy nyer a Leipzig, de elbuktam és most rosszul érzem magam. Van esetleg valakinek ilyen sztorija, ahol sokat bukott, vagy csak én vagyok ekkora barom.

2022. máj. 5. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm megrakta 80ezerrel, hogy Bayern továbbjut a villareal ellen. :)
2022. máj. 6. 00:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Tanulj belőle és szórakozz kis téttel. Hobbinak tökéletes, de látod, a labda gömbölyű és bármi megtörténhet. Nem mondom, hogy a Rangers esélytelen volt, de még egy 1,20-as hazai is elmehet, hisz lehet birói tévedés, piros lap, rossz nap vagy épp jó nap..bármi. Ezért szerencsejáték. Azt ne tedd, hogy megpróbálod most valami szelóval visszanyerni...mert onnan indul az ördögi kör.

Tartsd meg ezt hobbinak.

Persze nem ismerem az anyagi lehetőségeidet és azt sem, hogy máskor tettél-e már ekkora tétet. De ha már függőségi helyzet van, jobb előbb lejönni róla..

Ha ez egyszeri, akkor tanulj belőle és menj tovább, okosabban.

"Kis hal is pocsol" elv jobb hidd el :) Na meg kis csalival is fogtak már 110 kilós harcsát ;) ...még ha ritkábban is:)

2022. máj. 6. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyival játsz mindig, aminek elvesztése nem visel meg. A kérdés megszületése azt jelzi, hogy nem annyival játszol.
2022. máj. 6. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értelek... nem abból indultál ki, hogy elúszik a pénzed? Fogadás, érted, amit el is veszíthetsz. Azt hitted, hogy csak söpörni kell a sok nyereményt, mert hogy lehetne másképpen? A lényeg a hármas válaszban van, azt kell felfogni.
2022. máj. 6. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyugi, nekem egyszer és utoljára millió ment el egy tenisz meccsen 1,05-ös szorzónál, de úgy, hogy nyerő ütés lett volna, csak fújt a szél nagyon...

3éves gürizés 5 mp-ért!

2022. máj. 16. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!