Ki az aki eljár szórakozó helyre és nem iszik egy csepp alkoholt és ténylegesen jól tudja érezi magát így is?
Figyelt kérdés
Táncolós ilyesmi helyre gondolok, de nyugodtan írd le konkretizáld a szórakozó hely fajtáját a te szemszögedből, ki hol bulizik szórakozik így alkoholt mellőzve.2022. jan. 28. 16:16
A kérdező szavazást indított:
Lány/nő vagyok eljárok szórakozni és nem szoktam inni alkohol tartalmú italt és így is jól szoktam érezni magamat.
Fiú/férfi vagyok eljárok szórakozni és nem szoktam inni alkohol tartalmú italt és így is jól szoktam érezni magamat.
6 szavazat
1/2 anonim válasza:
Igen, nekem még néha jobban is telik, ha nem iszok alkoholt, mondjuk hamarabb elálmosodok..de tejesen más élmény, úgymond kívűlről nézed a dolgokat, 10x viccesebb minden és mindenki. Másnap meg olyan jó, mert nem vagy másnapos :)
2/2 A kérdező kommentje:
Lehet kelet volna italozós opció csak az arányok kapcsán. De azért nem adtam meg, mert tudom hogy az italos opció toronymagasan lenne. Nem is értem ...
A hány-ból - hány miatt jó lett volna.
2022. jan. 29. 21:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!