Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy Djokovic nem indulhat az Austria openen, mert nincs beoltva a karja?

Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
31%

Évi 4 grand slam van. Egyet beáldoz, de ő lesz a Világ hőse. Megér ennyit, hogy végre egy híresség is kiáll a covid diktatúra ellen.

Amúgy meg nem jogos amit vele tesznek. Minden virológus szerint a betegségen átesés biztosítja a legjobb védelmet. Ő meg Decemberben átesett rajta. Logikus, hogy nem fog ráoltatni amikor tele a teste ellenanyaggal, meg amúgy se.

2022. jan. 11. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

Világ hőse = teszteredményeket visszadátumozó hazug sunyi g*ci

Nem csoda hogy imádjátok

2022. jan. 11. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Függetlenül attól hogy Djokovic milyen jellem, ez talán valahol rámutat arra hogy a COVID intézkedések mennyire ostoba bürokratikus marhaságok, amik kizárólag a kapitalista tőkések érdekeit szolgálják.

Mindenki nagyon jól tudja, hogy 2 hét karantén kéne ahhoz hogy 100%ban kijelentsd valakiről hogy nem COVIDos. De mégis mindenki az oltást erőlteti.

Hát igen, 2 hét karantén nem hoz a gyógyszergyárak befektetőinek milliárdokat. Már most annyi pénzt összeszedtek ezzel amiből ELon Musk háromszor elrepülne az Uránuszra, ezek meg a mai napig nem tudtak egy működőképes teszttel előállni... vajon miért? És hatékony oltás vajon miért nincs? Na, ezen gondolkozott már valaki?

2022. jan. 11. 22:13
 4/5 anonim válasza:
100%

Covidtól függetlenül egy adott országban vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartani akkor, ha oda akarsz utazni. Ha az a szabály, hogy csak rózsaszín elefántos tetoválással lehet bemenni, akkor azzal, mert az adott ország szuverén joga, hogy kit enged be és kit nem. Azzal semmi probléma, ha valaki azt mondja, hogy ő nem akar rózsaszín elefántos tetoválást, akkor nem megy oda és kész. De ő úgy gondolta, hogy kivételt képez a szabály alól, mert ő világelső sportoló (plusz hazudtak össze-vissza). Ezen voltak kiakadva az ausztrálok. De nyilván az ottani hatóságok bénázása is árnyalja a képet.

Mondom ezt úgy, hogy alapvetően Djoko szurkoló vagyok, és én is ki voltam akadva, amikor az utolsó kekszmorzsáig minden kaját ki kellett dobni amikor oda utaztam, de megtettem, mert ez a szabály.

2022. jan. 15. 08:52
 5/5 anonim válasza:
..
2022. jan. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!