Mit szóltok hozzá, hogy Djokovic nem indulhat az Austria openen, mert nincs beoltva a karja?

Évi 4 grand slam van. Egyet beáldoz, de ő lesz a Világ hőse. Megér ennyit, hogy végre egy híresség is kiáll a covid diktatúra ellen.
Amúgy meg nem jogos amit vele tesznek. Minden virológus szerint a betegségen átesés biztosítja a legjobb védelmet. Ő meg Decemberben átesett rajta. Logikus, hogy nem fog ráoltatni amikor tele a teste ellenanyaggal, meg amúgy se.

Világ hőse = teszteredményeket visszadátumozó hazug sunyi g*ci
Nem csoda hogy imádjátok

Függetlenül attól hogy Djokovic milyen jellem, ez talán valahol rámutat arra hogy a COVID intézkedések mennyire ostoba bürokratikus marhaságok, amik kizárólag a kapitalista tőkések érdekeit szolgálják.
Mindenki nagyon jól tudja, hogy 2 hét karantén kéne ahhoz hogy 100%ban kijelentsd valakiről hogy nem COVIDos. De mégis mindenki az oltást erőlteti.
Hát igen, 2 hét karantén nem hoz a gyógyszergyárak befektetőinek milliárdokat. Már most annyi pénzt összeszedtek ezzel amiből ELon Musk háromszor elrepülne az Uránuszra, ezek meg a mai napig nem tudtak egy működőképes teszttel előállni... vajon miért? És hatékony oltás vajon miért nincs? Na, ezen gondolkozott már valaki?
Covidtól függetlenül egy adott országban vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartani akkor, ha oda akarsz utazni. Ha az a szabály, hogy csak rózsaszín elefántos tetoválással lehet bemenni, akkor azzal, mert az adott ország szuverén joga, hogy kit enged be és kit nem. Azzal semmi probléma, ha valaki azt mondja, hogy ő nem akar rózsaszín elefántos tetoválást, akkor nem megy oda és kész. De ő úgy gondolta, hogy kivételt képez a szabály alól, mert ő világelső sportoló (plusz hazudtak össze-vissza). Ezen voltak kiakadva az ausztrálok. De nyilván az ottani hatóságok bénázása is árnyalja a képet.
Mondom ezt úgy, hogy alapvetően Djoko szurkoló vagyok, és én is ki voltam akadva, amikor az utolsó kekszmorzsáig minden kaját ki kellett dobni amikor oda utaztam, de megtettem, mert ez a szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!