Miért kerülne börtönbe? :D A vonalbíró eléggé túlreagálta, 2 perc múlva már semmi baja nem volt, dehát a szabály az szabály.
Szerencse azért, hogy nem nagyobb erővel ütötte a labdát, sokkal nagyobb baj is lehetett volna. Djoko meg nem fog tönkremenni a pénzbüntetés miatt szerintem :D
Még bíróság elé is aligha.
De ha feljelentésig menne a dolog, akkor is gondatlan könnyű testi sértés (bőven 8 napon belüli...)/veszélyeztetés a téma, az meg szerintem sehol nem börtön kategória.
A teniszszövetség ugye már eltiltotta, meg kap egy is pénzbüntit.
(ehh, kapni fogom a pirosakat, de mindegy...)
Amúgy szerintem túl van lihegve a dolog. Oké, hogy meggondolatlan, meg agyatlan cselekedet volt, de nem arról szólt a dolog, hogy kibombázta a világból, egy sima frusztrált mozdulat volt, mindenféle szándék nélkül.
Mondjuk a nénike is nem tudom merre szotyizott, hogy egy ilyen 70 km/h-s labdát úgy levett torokkal, hogy nem vette észre/tudta lereagálni... (de nem szabad az áldozatot hibáztatni)
A szabályoknak vétett, jogosan eltiltották, kapott egy büntetést, aztán kész. Az, hogy emberek örökös eltiltásról beszélnek, meg lejáratókampányokat indítanak, az azért sok... :)
Kaptam már hasonlókat különféle sporteszközökkel, különféle helyekre, köszi. :)
Szerintem legtöbbnél ugyanolyan jól néztem ki, mint a spori néni. De azok is ugyanúgy vétlen szituk voltak, és nem úgy néztem az elkövetőre utána, mint a gyújtogató a vizes szénára...
Itt is megvolt a büntetés a szabályoknak megfelelően, aztán el kell engedni, nem volt ebben semmi szándékosság, vagy őrületes fegyelmezetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!