Szerintetek Federer, Nadal vagy Djokovics szerzi meg leghamarabb a 21. Grand Slam trófeát?
Habár Djokovicsnak kettőre van hozzá, míg Federer és Nadal csak egyre, de én mégis a szerbre tippelnék. Én Wimbledont már be is írtam neki, a US Open viszont kérdéses, ott eddig ötször bukott döntőt három végső siker ellenében.
Szerintetek amúgy Wimbledonban ki lehet méltó ellenfele?
Az nem opció, hogy megmarad mind a 3 max 20-nál? :O
Nem tennék arra, de az is lehetőség.
Én azt gondolom, hogy:
salak - Nadal
fű - Federer
kemény - Djokovic
Federer szerintem már nincs versenyképes állapotban. Természetesen itt most csak a végső győzelemre értem...
Ez csak egy sejtelem, de szerintem meglepetés lesz Wimbledonban. Mondok valamit: Tsitsipas. US Openen Djoko, így lesz mind a 3-nak 20, utána jön a COVID, amiatt ki tudja, mi lesz az ausziaknál.
De ha kell tippelni, én is Djokora tennék.
Köszönöm a válaszaitokat!
Tsitsipas szerintem még nem elég jó füvön. Egy nagy adogató, mint pl. Isner vagy Raonic "leüti" őt a pályáról, illetve ez a 2:0-ról elbukott Garros döntő akár törést is okozhatott a pályafutásában. Szerintem Wimbledonban nincs ellenfele: Nadal és Thiem füvön kilőve, Federer már öreg, Zverev sem produkált eddig még semmit Wimbledonban, a két orosz, Rublev és Medvedev keménypályás játékosok, aztán ott van még amolyan sötét lónak Cilic, de benne sem látom azt, hogy éppen itt felül tudjon kerekedni Djokovicson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!