Shaquille O’Neal tényleg egyetlen sikeres 3 pontost dobott NBA karrierje során?
Találtam egy videót mely szerint Yao Ming 3, Shaq pedig 1 triplát dobott be karrierje során. Ez nem kamu? Azt tudtam h akkoriban a magasemberek kevesebbet triplaztak de erre nem számítottam. Ezek szerint Shaq nem is próbálkozott egyáltalán a triplaval, kiváncsi vagyok hány kísérlete volt összesen az NBA-ben.
Oh ugyan minek próbálkozott volna ő dobálgatni messziről 3 pontost...
A 216 centijével lábujjhegyre állva belekapaszkodott a palánkba és bevarta a labdát :D
A kínai csávó meg még nála is magasabb volt, 221 asszem az meg főleg.
Olyanok most mint lettországi 221-es Kristaps Porzingis csodagyerek
Playoffal együtt 1423 meccsen 22 próbálkozása volt, abból 1 ment be - nem lennék meglepve, ha ebből a 22-ből a legtöbb kényszerű helyzetből született volna, vagy olyan eredménynél, ahol úgyis mindegy. Ha rá jött ki a triplakísérlet, akkor valamit nagyon elrontott a csapat :)
Jao Ming az NBA-ben 10-szer próbálkozott, abból 2 ment be - ez egy centertől abszolút jó arány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!