A sportfogadók hány százaléka sikeres a világon ?
Ha olyanra gondolsz aki ebből meg tud élni akkor nagyon kevés
Nyugodtan írjátok ha nem értetek velem egyet de szerintem lehet pár tucat ilyen ember
Ha úgy érted,hogy aki párszor nyeri akkor az már nagyobb szám de összességében nagyon nehéz eltalálni mivel sokszor elmehet nem várt meccseken is,sőt manapság aranyszabály,hogy van egy meglepetés meccs
Én fogadtam kb 20-szor és egyszer nyertem :D
Igaz én 250 ft-nál többet sose raktam fel :D
A sportfogadók egyedül/kis csoportokban vannak, így nyilván kevesebb tényezőt tudnak figyelembe venni mint az irodák, igazából nem szó szerint értve, de a sportfogadás arról szól, hogy milyenek a saját odds-aid az irodáéhoz képest pl.:2-es szorzó van x csapatra, megrakom mert én kb. 1,8-at adnék.
Hosszú távon ha pontosabban határozod meg az oddsokat (tehát az esélyeket) akkor sikeres leszel (feltéve hogy nem vagy balszerencsés) rövid távon általában nagyon nagy szerepe van a szerencsének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!