Mennyi esély van rá hogy egy átlagos srácból nb 1 es focista kegyen, ha tehetséges nagyon akkor hogy lehet magát felfedeztetni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 23:46
11/13 anonim válasza:
Én anno a gimiben nagyon profi voltam, mindenkit szarrá cseleztem, tapadt hozzám a labda, amelyik csapatba beálltam az nyert.
Gimi után szerencsét próbáltam és elmentem egy próbajátékra, nevetve elküldtek és azt mondták, hogy az NB III-ba próbálkozzak.
12/13 anonim válasza:
Egy próbajátékon nem azt nézik hogy hogy cselezel :D Leginkább az alapokat, hogy van e mire építeni, főleg ha előtte nem voltál leigazolva. Nem várják el egy sosem igazolt játékostól hogy lecselezze a fél csapatot akik tizenx éve játszanak. Ha vannak alapok, és az edző lát benned fantáziát, van ötlete, hogy mit tudna belőled kihozni, és te is hajlandó vagy beleadni apait anyait, akkor leigazolnak..
(Ez csak azért hogy a kérdező ne szomorodjon el ha esetleg nem tud céronáldóként cselezni)
13/13 anonim válasza:
De amúgy így összességében kicsi az esély hogy felvesznek ha előtte nem fociztál, de nem lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!