U16-os focista leszek lassan, és már a meccsek utána zuhanyozás kötelező, csak meglehetősen szégyenlős vagyok. Ebben valaki kisegítnéhány tanáccsal, hogy ne legyek annyira sszégyenlős?
Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 16:34
1/5 anonim válasza:
Fürdőgatya. V. takard a pöcsödet kézzel...
2/5 anonim válasza:
a többiek is azok? nálunk is 1-2 srác volt elvétve aki nagyon az volt, de idővel ők is oldódtak. kezeld természetesen,és simán megszokod.
3/5 anonim válasza:
Egyszer vedd rá magad, hogy most le vetkőzök előttük teljesen, és nézd meg a reakciót. Szinte biztos, hogy semmi nem lesz. Meg ha a többi is meztelenül van, akkor miért baj, ha te is.
Nyugodtan vedd le, semmi ciki nincs benne, ugyan az van nekik is ott mint neked.
4/5 anonim válasza:
Milyen hülye szöveg ez az "ugyanaz van nekik is".
Majd pont ez fogja őket meggyőzni
5/5 anonim válasza:
4
miért hülye? én se értem az ilyyeneket. én is sportoltam, sokan voltunk, olykor 80-an is és szintén ez volt, hogy ebből 75-78 simán tusolt ruha nélkül, de 1-2 mindig volt, aki jaj de szégyenlős és ő tuti nem. nem sikerült megértenem a dolgot azóta se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!