Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 16 évesen lehet még nb1 es...

16 évesen lehet még nb1 es profi szerződéssel rendelkező focista?

Figyelt kérdés
Most épültem fel sérülésből, és egy ideje bennem van az a dolog hogy szeretnék focista lenni. Egyesületbe nem jártam, most szeretnék valami akadémiéra próbajáték lehetőséget kérni. Ha meg nem sikerül, megyek valami kisebb csapathoz, és onnan indulok utamon. Lényeg a lényeg, naponta 3-4 órát focizok, ami nem csak kapuralövésből áll (csak itt betonpálya van, azon meg khm...). Próbálok koordinációs létrával gyakorlatokat csinálgatni, meg plyometrikus gyakorlatokat végezni, állóképességemen javítani.. csak nyilván egya normális edzéstervvel előrébb lennék. Leginkább ashley cole, és vardy motivál, akik ugyanebbe a korba kezdték, és mégis a világ legerősebb bajnokságában játszanak.. Nekem elég lenne egy nb1 is, ahogy sokszor nézem szerintem 5 év munkával simán megállnám a helyem.. de lehet csak én látom igy :)l. Szerintetek sikerülhet?
2021. okt. 22. 19:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!