Szerintetek benne lehet egy meglepetés ma Andorra ellen a meccsben?
Figyelt kérdés
Nem trollkodásból írom, de szerintem nagyon szét van most fejben csúszva a válogatott, rettentően gyengén játszottak a történelmi vereségkor Albánia ellen. Illetve félig meddig már nincs tétje ennnek a meccsnek, csak mindenféle bolygóegyüttállások esetén, pótselejtezőn tudnánk esetleg kijutni.2021. szept. 8. 16:03
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem. azért egy andorra szint más. A válogatottjuk amatőr focistákból áll, olyan mintha itthon megye1ből hivnál focizni valakit. A multkori gólt azthiszem egy tescos biztonsági őr lőtte. Épphogy megvannak 11-en.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát de végülis nem olyan régen sikerült megszivatniuk minket :D
2021. szept. 8. 16:27
3/8 anonim válasza:
Szerintem unalmas 0-0 lesz.
Majd figyeljétek meg, hogy igazam volt.
4/8 anonim válasza:
Ha nagyobbat rúgnak a labdába, átszáll Spanyolba vagy a franciákhoz.
5/8 anonim válasza:
Első öt percet elnézve simán nyernünk kell, kb olyan a helyzet mint az angol magyar meccsen
7/8 anonim válasza:
nem vártam sokat de alulteljesítettek megint
8/8 A kérdező kommentje:
Látjátok éreztem, hogy nem lesz ez olyan egyértelmű. Mondjuk a var-ral jól belenyúltak, tv-n keresztül nem láttam mi a les abban.
Lényeg hogy egy törpeállamnak tudunk 11esből, meg szögletből rúgni egy gólt, aztán utolsó 10 percben kibekkelni valahogy nehogy a bizti őr verjen még egyet xd
2021. szept. 9. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!