Érdemes megtenni a Barcelona győzelmét (1,40) egy nagyobb összeggel a Fradi ellen, vagy benne van a meglepetés?
Figyelt kérdés
Az 1,40-es odds alapjáraton lópikula, de jómagam ezt ajándéknak érzem erre a meccsre. 80.000-et tettem rá. Ha bejön, akkor jó órabérben voltam.
Szóval mit gondoltok, talán Messi nélkül, talán egy hasonlóan felforgatott csapattal, mint a legutóbbi BL meccsükön, és egy sz.r edzővel a padon képesek nyerni Pesten?
2020. nov. 28. 21:08
1/13 anonim válasza:
1,40-es odds lópikula? Nekem 1,01-1,20 közti oddsok mentek el tömegesen, 1,40-et maximum 100-200 ft-tal mernék megtenni. Jól megy ha neked van 8
2/13 anonim válasza:
Na idióta webböngésző elküldte, szóval jól megy ha van ennyi pénzed egy ilyen eredményre. Amúgy meg a legutóbbi meccsekből kiindulva ne légy te annyira biztos a Barca győzelemben. A Juve ellen is 90 percig döntetlenre álltak, a Barca meg látványosan szenved az utóbbi időben, szét vannak esve. Kifognak egy extra rossz napot, esetleg a Fradi húz valami nagyot és simán lehet döntetlen is.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Nem gyakran játszom ekkora összeggel, de úgy voltam vele, hogy ha a legutóbbi két alkalommal mertem rakni nagy stekszet (70.000) a Liverpool - Arsenal, illetve a Frankfurt - Schalke meccsekre, mindkettőn a hazaiakra, amik azért nem tűntek annyira egyértelműnek, hogy majd jönnek, akkor elvileg ennek országos kettesnek kell lennie. :)
2020. nov. 28. 23:36
4/13 anonim válasza:
Na ezt a kérdést elmentem, aztán majd együtt örülünk vagy sírunk, a végkimeneteltől függően 😅
5/13 A kérdező kommentje:
Alig várom már a szerda estét. :)
2020. nov. 29. 00:18
9/13 A kérdező kommentje:
Jó órabérben voltam. :D
2020. dec. 2. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!