Az EB-n a legjobb 16 közé nem tudott bejutni a válogatott. Ennek fényében nem olyan nagy meglepetés, ha egy törpeállamtól is kikapunk. A fideszes kormány önti a pénzt ebbe a feneketlen kútba, a média pedig még azt is próbálta az egekig magasztalni, hogy a felvizezett, 24-es mezőnybe sikerült bekerülni. Aki szerint ez a nagy eredmény, akinek ez a nagy was ist das, annál nagyobb ellensége nincs a magyar labdarúgásnak. Van, aki ezen a csúfos vereségen meglepődött?
Igen meglepődtem. Azért egy Albániát illett volna megverni, vagy legalább egy döntetlenre hozni, dehát rám cáfoltak a srácok :) Szép volt fiúk!
2021. szept. 5. 22:14
2/14 anonim válasza:
Hát, a kezdőt elnézve, meg a pénteki albán meccset nézve nem igazán. Ők a lengyelek ellen is stabilak voltak mezőnyben, mi meg ma kiálltunk egy csatár nélküli csapattal, hogy majd kipasszolgatjuk. Ezzel szemben labdát tartani sem akartunk, meg nyomást sem helyeztünk, hogy kontrázni tudjunk. Labda nélkül meg esélyünk nem nagyon volt... Az első 30 perc után sajna kb. az volt a kérdés, hogy 0-0 lesz az albánok szerencsétlenkedése miatt, vagy valamit bekaparnak az 1-0-ért..
2021. szept. 5. 22:15
3/14 anonim válasza:
Túl sok volt a hiányzó. A fél csapat hiányzott: Szalai Á., Kalmár, Nego, Schafer. Hangya, Varga K., Lovrencsics, Könyves.
2021. szept. 5. 22:17
4/14 anonim válasza:
Nem lepődtem meg. Én a meccs előtt is azt mondtam, hogy az x jó eredmény. Sajnos sok kommentelő nagyon lenézi még mindig Albánia válogatottját.
2021. szept. 5. 22:23
5/14 anonim válasza:
Nem, mert tudom, hogy Karácsony alkalmatlan.
2021. szept. 5. 22:38
6/14 anonim válasza:
#4-esnél ott a plusz pont egyébként.
Tök jól hangzott, hogy az albánokat verni kell, meg hogy soha nem rúgtak nekünk gólt, csak azóta a csapat fele az olasz elsőosztályban focizik... de fenntartom a kettes válaszom, ez a mai már taktikailag el volt baszva.
2021. szept. 5. 22:38
7/14 anonim válasza:
Én azon lepődtem meg, hányan gondolják még mindig komolyan hogy ez a magyar egy jó válogatott, meg hogy az ilyen Szoboszlai féle dupla nullák mekkora jövő nagy tehetségei... Hát lópikulát.
2021. szept. 5. 23:09
8/14 anonim válasza:
csúfos vereség? a két keret összértéke kb ugyanaz, sőt az albánoké nagyobb. a szorzó kvázi ugyanaz volt a 2 csapatra és ők játszottak otthon.. Mire fel nézed le Albániát, hm? Az olasz élcsapatokban játszanak a játékosaik, a 2 csapat múltja nem jelent semmit.
CSúfos vereség San MArinotól vagy Andorrától kikapni..
2021. szept. 5. 23:22
9/14 anonim válasza:
Nem Szoboszlai hibája, hogy nem értesz a futballhoz. 🤷♂️
2021. szept. 5. 23:24
10/14 anonim válasza:
Ja, megdöbbentő volt, hogy néhány "szakértő" sima magyar győzelmet vizionált. Sokan brutálisan vakon vannak itthon a focival kapcsolatban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!